Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMNJIČE GA ZA ŠIRENJE ZARAZNIH BOLESTI

Zaražen došao na posao i kontaktirao s drugim zaposlenicima iako mu je određeno liječenje

Građani Zadra i na otvorenome nose zastitne maske
Marko Dimic/PIXSELL
11.12.2021.
u 11:34

Tamo je kontaktirao s drugim zaposlenicima iako mu je bilo određeno liječenje od COVID-a kod  kuće i to do 30, studenog.

Za širenje i prenošenje zaraznih bolesti osumnjičen je 27-godišnjak, priopćila je zagrebačka policija. Sumnjiči ga se da je 29. studenoga bolestan došao na svoje radno mjesto u jednoj tvrtki na području Hruščice.

Tamo je kontaktirao s drugim zaposlenicima iako mu je bilo određeno liječenje od COVID-a kod  kuće i to do 30, studenog. U policiji kažu da je zbog toga osobe s kojima je bio u kontaktu doveo u opasnost da ih zarazi, pa je kazneno prijavljen.

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
13:51 11.12.2021.

Prije koorona ludila više puta sam radio prehlađen nitko se na to nije obazirao zbog prehlade se nije išlo na bolovanje čak su doktori obiteljske medicine znali reći pa nečemo davati bolovanje za bilo što

VI
vidum
12:30 11.12.2021.

Možda mu je Covid potvrda još bila važeća?

V0
Vlaskoulicanec2.0
10:33 12.12.2021.

Moj stav znate svi, ali: ako znam da sam pozitivan, onda ostajem kod kuće i ne šećem se naokolo! I to nema veze sa coronom, to ima veze sa svime što mogu "prenijeti", prije svega gripu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije