Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isti počinitelji?

Zaprijetili pištoljem i šipkom: Nakon hotela u Selcu opljačkan i riječki Jadran

Hotel Jadran
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
22.08.2016.
u 09:57

Dvojica s maskama na licu djelovala su mirno, odavala su dojam da im to nije prvi put da izvode oružanu pljačku...

Oružano razbojstvo dogodilo se u noći na nedjelju na recepciji hotela Jadran na Šetalištu XIII. divizije u Rijeci. Razbojnici su uz prijetnju oružjem oteli novac, no ozlijeđenih, srećom, nije bilo. Prema prvim informacijama, pljačkaši su se domogli nekoliko desetaka tisuća kuna, piše Novi list.

– Na recepciji hotela, u ulaznom holu, pojavila su se dvojica, jedan je bio naoružan pištoljem, a drugi je imao šipku. Dvojica s maskama na licu djelovala su mirno, odavala su dojam da im to nije prvi put da izvode oružanu pljačku – kazao je Novom listu čovjek upućen u okolnosti prepada.

Prva policijska patrola brzo je stigla na mjesto događaja, no razbojnicima se u međuvremenu već izgubio trag.

Ovaj prepad ima niz sličnosti s razbojstvom koje se prije tjedan dana dogodilo na recepciji hotela Slaven u Selcu. Tada je turistička tvrtka oštećena za dvadesetak tisuća kuna. Oba prepada izvela su dvojica maskiranih razbojnika, oboružana vatrenim i hladnim oružjem, pojavili su se u otprilike isto vrijeme u noći, tako da je lako moguće da se radi o istim počiniteljima. Sumnja se i kako im ova dva prepada nisu jedini slučajevi otimanja novca u Hrvatskoj. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije