Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA ČAST!

Zapeli u koloni dok je rađala, a onda se pojavio policajac Zvonimir: 'Bilo je jako napeto'

Foto: PIXSELL/PU Splitsko-dalmatinska
1/4
06.08.2021.
u 12:52

PU Splitsko-dalmatinska navela je kako im se javio suprug roditelj i zahvalio još jednom policajcu.

Maleni dječak koji se nedavno rodio u bolnici u Splitu imat će jednu od boljih priča o svom porodu kad odraste. Njegovi roditelji zapeli su u koloni automobila na cesti u Omišu, a njegov otac spustio je prozor i obratio se policajcu Zvonimiru Vrkiću i zatražio pomoć. 

Što se sve odigralo, objavila je PU Splitsko-dalmatinska. 

- Odmah sam potrčao do motocikla, prepustivši upravljanje prometom pripadnici Jedinice prometne mladeži i stupio sam u kontakt s voditeljem operativnog dežurstva Policijske postaje Omiš. Upitao mu je kakva je situacija te ima li gužve, a ja mu kažem da ima gužve, ali imam ženu u osobnom vozilu koja rađa - kazao je Vrkić. 

- Šef dežurstva također nije dvojio niti trenutka te mi daje odobrenje i poručuje kako će se on pobrinuti za gužvu, a da ja samo krenem za Split. Građaninu sa suprugom koja gotovo rađa u osobnom vozilu samo kažem da me slijedi - nadodao je policajac. 

Vrkić je odmah sjeo na službeni motocikl i krenuli su zajedno za rodilište, dok ga je u stopu pratio automobil s rodiljom. 

- Uključio sam odmah svjetlosnu i zvukovnu signalizaciju, te razmičući vozila s ceste i pritom pazeći da me vozač iza mene prati nastojim održati dovoljno rastojanje kako se ne bi između ubacilo neko drugo vozilo. Izlaskom iz Omiša, put je tekao bez problema, ali približavajući se Splitu, nailazimo na kolonu u Podstrani. Uspješno prolazimo i tu kolonu i vrlo brzo smo stigli pred splitsko rodilište, gdje je već čekala spremna bolnička ekipa - rekao je Vrkić.

PU Splitsko-dalmatinska navela je kako im se javio suprug roditelj i zahvalio još jednom policajcu. 

- Bilo je jako napeto i bio sam pod pritiskom, ali onog trenutka kad mi je Zvonimir rekao da ga slijedim na putu prema bolnici, šest puta mi je bilo lakše - kazao je novopečeni otac. 

VIDEO: Nevrijeme pogodilo dijelove Hrvatske: U Slavoniji rušeni krovovi i oštećeni automobili

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije