Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
venezuela

Zapalila se cisterna s gorivom, poginulo najmanje 13 osoba

Venezuela (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
30.12.2011.
u 08:44

Cisterna puna goriva prevrnula se i zapalila, a vatra je zahvatila još sedam automobila i autobus

Najmanje 13 osoba poginulo je u u venezuelskom gradu Caracasu u prometnoj nesreći koju je uzrokovao vozač cisterne s gorivom, javlja BBC. Ozlijeđeno je još trinaest osoba.

Naime, vozač cisterne zbog prevelike brzine izgubio je nadzor nad vozilom koje se prevrnulo, a zatim je počelo istjecati gorivo. Buknula je vatra koja je zahvatila i sedam automobila te autobus.

Preživjela Mariana Salas kazala je da se autobus zapalio u nekoliko sekundi.

– Ljudi su počeli izlaziti iz automobila, promet je bio paraliziran. Nas 20-ak počelo je bježati kroz raslinje i uspjeli smo se spasiti – kazala je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije