Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži ga policija

Zamjenik saudijskog konzula otet ispred kuće u Jemenu

'A Yemeni army soldier loyal to dissident General Ali Mohsen al-Ahmar monitors a demonstration by tens of thousands of anti-regime protesters in central Sanaa against President Ali Abdullah Saleh afte
'AHMAD GHARABLI'
28.03.2012.
u 11:47

Policija je izvijestila da je naoružani napadač oteo Abdullaha al-Khalidija kada je ulazio u svoj automobil

Zamjenik konzula Saudijske Arabije otet je ispred svoje kuće u Adenu, gradu na jugu Jemena, javlja BBC. Policija je izvijestila da je naoružani napadač oteo Abdullaha al-Khalidija kada je ulazio u svoj automobil.

Policija radi sve kako bi ga pronašla. Inače, Aden je grad blizu jemenskoj provinciji Abyan u kojoj se vlada bori sa skupinama koje su povezane s Al-Qa'idom.

Saudijska Arabija danas je objavila da će u iduća dva mjeseca Jemen opskrbljivati naftom. Otmice su, inače, česte u Jemenu, a taoce drže tijekom pregovora između rivalskih ili naoružanih skupina s vladajućima.

Ključne riječi

Komentara 1

TE
TelAviv
12:54 28.03.2012.

Saudijska Arabija pod zastitom Amerike sponzira terorizam - sad je malo okusila svoju vlastitu medicinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije