Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 202
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srđan Milaković
Povratak na članak

Zamjenik gradonačelnika Vukovara o incidentu: Još jedna u nizu kompromitacije policije i vlasti

Dodaje i kako mu nije poznato da je itko ikada iz sustava vlasti odgovarao za ovakve propuste i bio smijenjen te da se onda postavlja pitanje da li su ovi nasilnici jači od države i njenih institucija ili ih te institucije u stvari toleriraju i ne čine ništa da spriječe njihova nedjela.

Komentari 28

ST
stefj
09:43 03.05.2021.

Ma incident je namjeran, vjerojatno usklađen, samo da se ne priča o tome što su lokalni Srbi napravili prije 30 godina... Vidite da su odmah reagirali i Pupovac i Beograd i mediji gdje je vijest o pijanim navijačima ispred vijesti o jezivom zločinu pred 30 godina...

VL
Avatar ..SHEDOW..
..SHEDOW..
09:40 03.05.2021.

Nije li bolesno i veleizdajnički da zamjenik gradonaćelnika grada HEROJA Vukovara zakonski može biti netko ko mrzi sve što u sebi ima slovo H???

VL
DJ
DjD
09:56 03.05.2021.

Maknuta pozornost sa toga da je prije 30 godina izmasakrirano 12 policajaca. I da za to nitko nije odgovorao. I da dio onih koji su to, ne u najmanju ruku podržavali, već sudjelovali u tome i dalje mirno živi i čeka slijedeću priliku za ostvarenje velike srbije. Izrežirano a sve kako je krnulo 90-e i grupe "Labrador" gdje se HR pokušava prikazati kao držvava u kojoj su Židovi i Srbi u opasnosti od pomahnitalog ustaštva.

VL
KO
komunikolog
09:58 03.05.2021.

Opet "ugroženi".dobivaju medijski prostor? Valjda opet traže razlog i opravdanje za upotrebu oružja?

VL
GL
Glavica
09:55 03.05.2021.

Zabranit SDS da postoji jer ta stranka zlocinacka koja siri mrznju

VL
FA
fajlpz
10:15 03.05.2021.

Jadni srbi su po celom svetu ugroženi a nebeski narod.Žalosno Uh da mogu Hrvatsku premjestit daleko od te nebeske države.

VL
DA
danijelrukavina4
10:56 03.05.2021.

Milakoviću, sve je manipulacija. Manipulira se već 30 godina. Vidite, povodom ovog "događaja" odmah se javlja iz Beograda "to mi je od tetke" Vulin. A on isto tako čim se javi - čista manipulacija. On se "javlja" i "upozorava" na to kako se u Hrvatskoj pjevaju "ustaške" pjesme, te kako u Borovu selu navijači pjevaju kako će "klati Srbe". Pa nisu li taj isti Vulin i ekipa ( mislim na tu istu vlast, i na Vučića i na "pjevača" Dačića ) prije jedno 30 godina prešutno odobravali kada su isto tako neki bradonje slično pjevali, nešto kao "druže Slobo šalji salate, klati ćemo Hrvate". Pa gdje su onda bili ? Onda su bili također u vlasti. Normalno tada su bili još mladi, pa nisu "razumeli". Danas ste ih stavili na čelo vlasti. I danas itekako dobro "razumeju". Razumeju i zašto moraju i dalje da manipuliraju. Jer to ih jedino i drži na vlasti. A i mi, u međuvremenu, naučili da manipuliramo. Pa kada je vama dozvoljeno, što ne bi i mi. Milakoviću, ajte pitajte tog istog Vulina, jel mu stvarno tetka poslala novac za stan. Baš me zanima što će vam reći.

VL
LE
Leonn
10:06 03.05.2021.

Incident je namjerno osmisljen da se skrene pozornost od stvarnog dogadaja koji se zbio ,i to treba jasno reci da je bio POKOLJ policajaca od strane srba. Nece se oni nikad promjeniti i Hrvatsku priznati svojom domovinom u kojoj su zasticeniji od bilo koga i bilo koje zivotinjske vrste. Zato ih i ima ko vukova po Lici. Zasticene vrste se kote nesrazmjerno brzo na stetu mnogih generacija.

VL
Avatar barba_barba
barba_barba
11:55 03.05.2021.

a di je "ratni" gradonacelnik Stanimirovic

VL
FA
fajlpz
10:12 03.05.2021.

Pošto su svi ugroženi šta rade u Hrvatskoj? Bolje da mu ništa ne napišem dobiću doživotnu zabranu.A da im damo svima po stan?

VL
SI
sisavac
10:09 03.05.2021.

pa kad 25 godina ne rade svoj posao kako treba, imamo i ovakve događaje. kad se dopušta pucanje iz oružja kad naša repka ima kakav lijepi uspjeh, kad puštamo da se razbijaju dvojezične ploče, sve postavljeno prema zakonu, onda imamo problem kad druga strana malo pusti glas i dokaže nam da je još uvijek živa. sve dok u vukovaru budu živjeli 'hrvati i srbi', a ne vukovarci, bude problema. to što je bilo je ipak rezultat jedne mračne zone, razdoblja, kad su ljudi nestajali bez glasa, bez ikakvog razloga se odvodilo ljude i likvidiralo, s obje strane. nekako se pokušava sakriti da su viđeniji srbi likvidirani mjesecima prije bilo kakvih ustanaka, barikada, sve bez ikakve reakcije policije i državnog vrha. a kad je smaknut kir, sve je bilo jasno kud se ide. tko je radi toga odgovarao? kome koriste vječne podjele hrvata i srba? kome jedinome? političarima. običan narod ionak ima problema sa osnovnim životnim pitanjima.

VL
DU
Deleted user
10:04 03.05.2021.

Jos malo da srede policiju i vojsku a onda isti scenarij kao i 91.,

VL
GA
GandalfovBrat
09:46 03.05.2021.

inače naravno da bih bio protiv, ali s obzirom na mjesto i kontekst: bravo dečki!!! al sve smrdi na to da je izrežirano, dobro je milanče rekao, ovi idu po cesti a policija ih stidljivo prati, wtf

VL
DU
Deleted user
10:26 03.05.2021.

Ovo što se dogodilo glupo je i loše i nikom ne donosi ništa dobro. Policija je napravila najpametnije i najmudrije. Svi su popisani i prijavljeni. Presudu prekršajnu ili kaznenu može donijeti samo sud, a ne policija ili predsjednik koji bi najradije upotrijebio silu. Ovi svi komentari SDSS-a i Milanovića samo dolijevaju ulje na vatru.

VL
DI
Diktrejsi
10:06 03.05.2021.

U U'landiji ništa novo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.