Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatna plaketa

Zamjenica ravnatelja USKOK-a predložena za Grb Grada Čakovca

'24.11.2011., Zagreb - Nastavljeno je sudjenje bivsem premijeru Ivi Sanaderu u slucaju Hypo banke i Ina - MOL kod suca Ivana Turudica. Tuziteljica Tamara Laptos. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
03.05.2012.
u 11:44

Prijedlog SDP-ova gradonačelnika Branka Šalamona i njegovih zamjenika treba još potvrditi Gradsko vijeće

Zamjenica ravnatelja USKOK-a Tamara Laptoš iz Čakovca predložena je za Zlatnu plaketu "Grb Grada Čakovca". Potvrdi li taj prijedlog SDP-ova gradonačelnika Branka Šalamona i njegovih zamjenika Gradsko vijeće, T. Laptoš bit će nagrađena za izvanredne rezultate postignute u borbi protiv kriminala, posebno korupcije.

Nagradu će dobiti i Dejan Buvač, predsjednik upravnog odbora Hrvatskog sabora kulture, te tvrtka MIDI iz Ivanovca.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:24 03.05.2012.

Ova može biti nagrađena samo za optužnicu od nalaprdanih cca 60.000 stranica idiotskih pakiranja bez čvrstih dokaza, jer se prave optužnice pišu na nekoliko desetaka stranica, naravno ako se ima dokaza ! I tko bi drugi predložio nagradu, ako nene neki SDP-ovac, vjerovatno tupavi? Ali kako bi Čakovec imao nagrađenu sugrađanku, ako njeni ne misle na nju? I dobro je da je tako jer se može vidjeti odakle i iz koje Partije potječe dotična, pa je lakše i shvatiti njene veeelike dosege u borbi protiv desnice, ooops korupcije i kriminala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije