Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA

Zamaskiraju li svi poskupljenje u euro, građani se neće oporaviti godinama

02.01.2023.
u 07:00

Cijene su prilagođene kupovnoj moći turista, a ne domaćeg stanovništva. Ovako veliko zaokruživanje naviše nije imala nijedna od država koje su prije Hrvatske uvodile euro

Ključne riječi

Komentara 60

Avatar Zbregov
Zbregov
07:53 02.01.2023.

Hoće li ionako suvišni Vujčić sada konačno na burzu, zašto da i dalje plaćamo tog bilmeza?

SH
Shorv600
07:46 02.01.2023.

Druge države nemaju kriminalnu organizaciju na čelu.

Avatar buffalobill
buffalobill
07:55 02.01.2023.

Na zapadu već preko dvije godine poskupljenja divljaju, samo zapad, tj. zapadno pučanstvo sa niskim primanjima to može kroz raznorazne subvencije, novac za stanarine, dječji dodatak..., koje naravno zapad može istom plaćati nekako amortizirati. Šta će ljudi u Hrvatskoj, gdje se u sektoru nižih zarada nikakva pomoć od države ne dobije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?