Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASMETALA MU KRITIKA

Zaiskrilo među HDZ-ovcima: Filipović odgovorio na kritike Frankovića i poslao mu jasnu poruku

Foto: PIXSELL
1/3
02.06.2021.
u 16:56

U sportu svaka ekipa sve razgovore vodi u svlačionici, tamo si kaže sve što misli, a na teren izlazi zajedno i svi suigrači ginu jedni za druge kako bi se dobivale utakmice i prvenstva - stoji u statusu koji je napisao Davor Filipović.

Davoru Filipoviću, HDZ-ovom kandidatu za gradonačelnika Zagreba koji je izgubio u prvom krugu, nisu pretjerano svidjele kritike stranačkog kolege. Naime, Filipović se na Facebooku obrušio na Matu Frankovića jer je ovaj u medijima komentirao Filipovićev poraz. 

Franković je, naime, kazao za lokalne medije da je Filipović prema njemu imao lošu kampanju i nastupe. 

- Pričao je više o drugima, manje o budućnosti Zagreba, ružno je napadao. Ja nisam takav. Mislim da je to pogrešna kampanja. Ne može biti odgovoran Andrej Plenković, odgovoran je loš kandidat. Treba u životu znati gubiti i pobjeđivati. Jednom je Michael Jordan rekao “da nisam izgubio stotine utakmica, nikad ne bih naučio pobjeđivati”. Tako i ja, kad sam prvi put izgubio od g. Andra Vlahušića, analizirao sam, shvatio što sam krivo radio i krenuo naprijed. Mladom g. Filipoviću treba dati priliku da nauči svoje greške. A da je pogriješio, pogriješio je - kazao je Franković. 

Filipović je vrlo jasno kazao što misli o tom potezu Frankovića na svojem Facebooku čiji status prenosimo u cijelosti. 

- Čestitam Mati Frankoviću na pobjedi u Dubrovniku. Ta je pobjeda zasigurno rezultat kvalitetnog rada u protekle četiri godine. Međutim ne vidim kako mu ta pobjeda daje za pravo da putem medija komentira izbornu utakmicu u Zagrebu. Svi savjeti i kritike, koji su u svakom slučaju dobro došli, trebali bi se iznositi za stolom naše političke obitelji. U sportu svaka ekipa sve razgovore vodi u svlačionici, tamo si kaže sve što misli, a na teren izlazi zajedno i svi suigrači ginu jedni za druge kako bi se dobivale utakmice i prvenstva - stoji u statusu koji je napisao Davor Filipović. 

VIDEO: Plenković se obrušio na novinare i napustio presicu: 'Postali ste bahati, ovo neću dopustiti'

Komentara 34

DU
Deleted user
17:18 02.06.2021.

Zagrebački ogranak HDZ-a pokazao se posvema nedoraslim izazovima komunalnih izbora. Nisu uspjeli naći dobrog kandidata između 500 tisuća punoljetnih Zagrepčana . Nisu ispravno procijenili stanje na terenu . I doživjeli veliki izborni neuspjeh.

KU
kurcobolja
17:30 02.06.2021.

I Hrvatska postala premala za Bosance.

Avatar horuk
horuk
18:08 02.06.2021.

Istina, nije kulturno pametovati drugima preko javnih medija. Sasvim los stil. To se tako ne radi ako si dobronamjeran. A ona samohvala, ja ovo, ja ono... isto nije bas skromno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije