Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVOJI NAMJEŠTEN STAN Izvučena dobitnica Večernjakove nagradne igre

Zagrepčanki Đurđici stan i 100.000 kuna za uređenje

09.12.2008.
u 18:40

Nakon što je godinama s roditeljima uz jutarnju kavicu vjerno listala Večernji list, Đurđicu Herceg iz zagrebačke Dubrave jučer je poslužila sreća te je na nagradnoj igri “Večernjakov plan - osvoji namješten stan”, osvojila stan na Laništu i 100.000 kuna za njegovo uređenje. Među tisućama omotnica, upravo je njezinu dohvatio prošlogodišnji dobitnik stana i auta, Zagrepčanin Tomislav Petrić.

- Zezate me!? Ne znam kaj da vam velim! Ne vjerujem! - uzbuđeno je uzviknula Đurđica Herceg primivši poziv iz Večernjakova marketinga.

- Nikad nisam vjerovala da bih nešto mogla osvojiti. Mama i tata su uvijek igrali Večernjakove nagradne igre i nekoliko su puta dobile kape i majice. Iako sam ovaj put htjela igrati na mamino ime, odlučila sam potpisati sebe - pričala je Đurđica dok su je u nevjerici promatrali suprug Željko te roditelji Ana i Vladimir Železnik. Ritualno izrezivanje kupona uz razgovor s roditeljima Đurđici je donijelo poseban božićni dar. Njega je ipak odlučila darovati svome sinu.

- Sin i snaha čekaju drugo dijete i dobro bi im došao malo veći stan od ovog u kojemu žive. Ali, čak i da se ne presele u njega, već ću smisliti kako ću iskoristiti dobitak. Još ne vjerujem - uzdahnula je gospođa Herceg te je uz osmijeh dodala:

- Ipak s kuponom od 100.000 kuna već imam planove. S tim novcem vjerojatno ću obnoviti svoj, ali i interijer u roditeljskom stanu - otkriva Đurđica.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije