Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasio se hzzo
Povratak na članak

Zagrepčanka koju je muž istukao izgubila zdravstveno: Zakasnila sam jedan dan, rekla sam da sam bila pretučena...

Iz HZZO-a poručuju kako su "svjesni činjenice da se određeni broj osoba zbog objektivnih razloga nije mogao javiti HZZO-u najkasnije do 29. lipnja" i da "HZZO u svakom konkretnom slučaju ispituje mogućnosti izuzeća od propisanog uvjeta, pa je i u konkretnom slučaju posebno liječničko povjerenstvo donijelo rješenje uzevši u obzir okolnosti slučaja".

Komentari 4

PI
pivodavac
11:13 30.08.2023.

djeri2023 Točno napisano, kakave veze migranti sa Hr,

VL
KR
Kruno1988
10:46 30.08.2023.

Naivno je vjerovati da nama itko išta financira, sve to mi plaćamo

VL
DR
dravskimornar
10:12 30.08.2023.

Punica,68 godina,nosi stomu )odstranje veliki dio tankog i debelog crijeva),operisan tumor na kičmi,dijabetičar,bez ikakve obavijesti oduzeli su joj zdravstveno osiguranje. Nije se prijavila,jer je na centru za socijalnu skrb,ima 68 godina i nije imala pojma da se sa 68 godina vodi na Hrvatskom Zavodu za zapošljavanje. Njih to ne zanima,neka se snalazi.Nema pravo na tablete za šećer,nema pravo na stome,nema pravo na ništa.ALI ZATO NEPALCI;UKRAJINCI,AFGANISTANCI imaju pravo na zdravstveno osiguranje po pravilima UN i raznoraznim debilnim Zakonima.ŽIVJELA HRVATSKA-

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.