Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milanovićevi ljudi u zagrebačkoj Skupštini protiv rebalansa prazne blagajne
Povratak na članak

Zagrebački SDP u četvrtak će u otvoreni sukob s Bandićem

Danas je, naime, Odbor za financije odbio prijedlog rebalansa i to tako da su SDP-ovi zastupnici bili suzdržani, a oporbeni su glasovali protiv.

Komentari 25

RA
rackizel
07:51 29.10.2009.

Napokn im je z riti došlo u glavu.

VL
OB
-obrisani-
23:48 28.10.2009.

i ovaj monkey treba u rešt !

VL
I4
IQ 40
00:36 29.10.2009.

Kao stare kurve - sto gore za drzavu, to bolje za SDP. Ali, sve kurve ( na zalost) zavrsavaju na smetliste

VL
IN
insekticid
01:10 29.10.2009.

gadi mi se hdz. ne idem na izbore. prije bi si ruku odrezal nego glasoval za sranku demokratskih promjena. ne vidim stranku koja nije pod kontrolom centralnog komiteta udbe. ali, i hrvatska mi se ogadila kad sam vidio koliko je fukare glasovalo za jna partizaniju, kvislinge i ostalu fukaru. hrvatska mi se ogadila, a zagreb definitivno zgadio. beš taj narod i državu. žali bože truda!

VL
BU
bubimima
09:04 29.10.2009.

Deja vu! Gradonačelnik velikodušno prepušta fotelju nasljedniku, a dugove, u obliku novog harača, građanima.

VL
DO
doktorica
10:30 29.10.2009.

Vjerojatno će još iscrtati parkirališta sa plaćanjem sve do Dugog Sela ako treba.

VL
MO
momak23
11:48 29.10.2009.

jurčić više nije sdp,sad kad bandić ode,milanović će onda imati autoritet ali će izgubiti većinu glasova bez ova dva ključna lika..

VL
MA
maca
23:51 28.10.2009.

tek će se onda viditi pravi raskol u sdp-u koji je počeo kad je milanović postao šef stranke

VL
OB
-obrisani-
23:53 28.10.2009.

A on bi u predsjedničku kampanju? Ne možeš Bandiću koristit stranku dok ti odgovara, a onda crta kao Sanader u obliku malo vitra s Pantovčaka. Ne ide to tako, ne.

VL
IN
insekticid
01:04 29.10.2009.

naprijed stranko demokratkih promjena. vratite nam organizacije udruženog rada, fićeka, svinjske polovice i pokret nesvrstanih! živio trg maršala tita! dolje trg franje tuđmana! živio boško buha i veljko kadijević! dolje blago zadro i vinko lozić!

VL
DA
danielzg
01:59 29.10.2009.

Ma boli Bandića za dugove grada! On je ionako privolio glasače nepotrebnim subvencijama koje je financirao zaduživanjem, namještanjem poslova dobio financijsko zaleđe a a sada se i slizao s crkvom koju obilato financira i koja mu daje podršku zbog finacijskihih razloga(prije mjeseca dana je odvojio 4,5 milonakuna za đakovačku katedralu ioako Zagreb grca u dugovima) Poštenim ljudima jedino preostaje da idu svaki dan u crkvu a da nakon crkve prose od Bnadića, biskupa i kumova i gledaju kako fratri jebači poput Sanaderova brata u Solinu ševe tuđe žene i voze se u skupim autima! Hrvati okrenite se crkvi i Bandiću, to je spas duše!

VL
OB
-obrisani-
10:35 29.10.2009.

Očito je moja sudbina da mi oporba, a i stranački kolege stvaraju probleme – rekao je Bandić ============0 0 Bandiću seljoberu, pa ti sam sebi radiš probleme kradući sve što ti oko vidi. To se zove kleptomanija i pothitno trebaš na liječenje ili u prdekanu, a ti izaberi jednu od te dvije mogućnosti ili nam pruži alternativu i mrš u svoje Grude nepovratno.

VL
OB
-obrisani-
06:06 29.10.2009.

zar i ti milane da napraviš prevaru,budi to što si bio.....

VL
RA
rackizel
08:01 29.10.2009.

Sad mi je jasno zašto je ovaj gradonačelnik putovao po Hrvatskoj. Tražio je granični prijela na kojem ga ne poznaju ili na kojem rade njegovi krumpiri kako bi laške zbrisao doma, u domovinu, gdje je već sve prpremio i obnovio našim novcem za ugodan život u bijegu od pravde iz Hrvatske. Zbog toga su u Hrvatskoj zakoni puni zastara i nema ugovora o izručenju lopova sa susjednim istočnim i jugoistočnim državama.

VL
DE
demokršćanin
09:21 29.10.2009.

NAŠ GRADONAČELNIK ! Bandić je lijep,pametan i uspješan.Pravi kandidat za predsjednika.Sada će valjda biti prihvaćen komentar .

VL
MO
momak23
09:24 29.10.2009.

svi pišu o raskolu vlade a pravi raskol je u sdpu,nikad sa milovanovićem naprijed..

VL
KV
kvakva
10:27 29.10.2009.

Milan Bandić klon je Slobe Miloševića: diktator, populista,... Kaže Milan: \"Tko će Zagrepčane da bije?\" I udari po Zagrepčanima parkirališnim haračem sa svojim zemljakom Kraljevićem Parkirališnim, ima on i druge zemljake uz sebe. Neki kažu da je takvo njegovo ponašanje posljedica moždanog udara, mogući kandidat za predsjednika Republike Hrvatske ima zdravstvenih problema, koje skriva, o supruzinim da se i ne govori (liječniku supruge dodijelio je Nagradu Grada Zagreba!). Da bi ludilo u državi doveli do vrhunca, građani bi zaista takvu osobu trebali izabrati za predsjednika države.

VL
IB
Ivana Brkić Ćubela
05:16 29.10.2009.

Istina je samo da nikada nismo ni videli na ovim prostorima ni socijalizam, ni demokratiju, ni kapitalizam... Ovde konstantno imamo feudalizam u raznim pakovanjima... Dok god imamo feudalno ustavno uredjenje gde stada i torovi imaju apsolutna prava (citaj: ovce bleje, cobani muzu i kupe kajmak) a prava i slobode pojedinaca ne da su zgazena nego ih nema ni na mapi, prica o socijalizmu vs. kapitalizma je u najmanju ruku deplasirana. Sta mi ovde imamo Drustvo puno Keruma i Bandica !!! Dva Tipa skoro klonovana i naizgled naopako rodjeni Bebe koje na svet izlaze glavom,pa tek onda telom! (u zemlji RH) Kada odrastu,ovako rodjene osobe imaju slabu sansu da se izbore za normalan zivot, za razliku od njihovih vrsnjaka koji su odlucili da se rode normalno, na neki jednostavniji i leprsaviji ili egzoticniji nacin,pa im je potom i zivot takav,a ne naopak. U ostatku sveta,za razliku od nas, to je svaki drugi deo tela izuzev glave. Recimo noge,kolena ili guzica ili lakat ako izadju pre glave prilikom porodjaja. Kako napreduje ljudski rod 2050. ce se takvi macho tipovi brijati sa 55 ostrica, iz kreveta ce iskakati 33 cice a on ce uspeti sve da ih smesti u objektiv sa sve 33 nacerena zadovoljna lica i 66 sisa, da prostis.

VL
SA
Savjest
07:32 29.10.2009.

Zašto se ne obavi međunarodna revizija financijskog poslovanja Grada i Holdinga, pa da se vidi zbog čega je nastao toliki manjak. Pručavajući kroz nekoliko godina način na koji se u Zagrebu izdaju lokacijske i građevinske dozvole, a sada i uvjeti građenja (za objekte do 400 m2) otkrio sam ogroman odljev sredstava namijenjenih za gradsku infrastrukturu, jer se navedeni \"papiri\" izdaju za dijelove Grada gdje su ulice preuske, bez nogostupa itd., a sredstva za njihovo uređenje (60% poreza na promet nekretnina te 100% komunalnog doprinosa) ne troše na te potrebe, već se tijek njihova utroška brižljivo kamuflira. Ovo će se promijeniti tek kad se promijeni Ministarstvo gradnje, Sabor, uredi za graditeljstvo pri lokalnoj upravi, te skupštine lokalnih uprava. Dakle, nije dovoljno ni da g. Bandić izgubi mjesto gradonačelnika, već su jedini izlaz iz te situacije prijevremeni parlamentarni izbori. A što se tiče kandidiranja g. Bandića za Predsjednika države, njegov izbor se i opet može spriječiti tek ako se načini ova revizija, te ako se, uslučaju da se potvrde sumnje u otuđivanje novca, umiješa USKOK. \"Narodne ovčice\", nažalost i uz potporu Crkve koja i dalje inzistira da bi Predsjednik morao biti katolik u situaciji kad od svih potencijalnih kandidata jedino g. Bandić ističe svoje \"formalno\" katolištvo, gotovo sigurno će g. Bandića dovesti na funkciju Predsjednika. A Crkva bi najbolje učinila da dade otvorenu izjavu da g. Bandić niije praktični katolik te preporučila ili dovela nekog drugog kandidata koji to stvarno jest.

VL
PR
prakator
09:10 29.10.2009.

Pa Ja smatram da je on jedan pravi covik u pravo vrime na pravom mistu, ako mislite da je netko drugi bia da bih islo bolje sa Zagrebom ondak se varate gospodo svukud u bilom svitu je recesija, ali duboko virujem u ovoga covika da nejjaci tko nas moze trenutno voditi ka boljitku buducnosti

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.