Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHITILA IH POLICIJA

Zagrebački dvojac dilao amfetamin, marihuanu, kokain...

trava
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
17.10.2015.
u 12:18

Zaplijenjena droga bi, prema procjeni policije, na narko tržištu dosegla vrijednost od petnaestak tisuća kuna

Amfetamin, marihuana, kokain, ecstasy... Raznolike vrste droga skrivao je S. S. (33) u svom stanu na području Maksimira sve dok mu u četvrtak na vrata nije pozvonila policija i uhitila ga. Zagrebački "plavci" u pretrazi stana zaplijenili su 83,6 grama amfetamina pakiranog u pet vrećica, 34 tablete droge MDMA, 68,2 grama marihuane pakirane u tri  vrećice i digitalnu vagu.

Zaplijenjena droga bi, prema procjeni policije, na narko tržištu dosegla vrijednost od petnaestak tisuća kuna.

Osim S. S., za nedozvoljenu proizvodnju i promet drogama policija sumnjiči i njegova partnera u preprodaji, D. Ž. (27). Policija sumnja da je S. S. nabavljao drogu i skrivao je u unajmljenom stanu te ju dalje prodavao krajnjim konzumentima na zagrebačkom narko tržištu. Drogu je ponekad prodavao sam, a ponekad mu je posrednik bio upravo D. Ž. Osumnjičeni muškarci predani su pritvorskom nadzorniku i kazneno prijavljeni

>> Velika akcija: Zaplijenjeno 3 tone kokaina, uhićeno više od 179 osoba

Komentara 1

MI
missshemoonyak
13:40 17.10.2015.

da a kad zaplijene murjaci istu drogu dilaju dalje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije