Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVIJESTILA POLICIJA

Zagrebačka policija pronašla vozača koji je usmrtio pješakinju (56) i pobjegao

Zagreb: Automobilom usmrtio pješaka i pobjegao, policija blokirala Av. Većeslava Holjevca
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
04.06.2022.
u 08:14

Do nesreće je došlo kada je osobni automobil naletio na 56-godišnju pješakinju koja je smrtno stradala

Sinoć oko 21.30 sati u Zagrebu je došlo do teške prometne nesreće na raskrižju Oreškovićeve ulice i Avenije Većeslava Holjevca u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Kako je izvijestila zagrebačka policija, do nesreće je došlo kada je osobni automobil naletio na 56-godišnju pješakinju koja je smrtno stradala. Vozač se zatim bez zaustavljanja vozilom udaljio s mjesta događa.


 

 - Nedugo zatim, policijski su službenici kroz kriminalističko istraživanje koje je i dalje u tijeku, pronašli vozilo i osobu koja se dovodi u vezu s prometnom nesrećom - izvijestili su.

>> VIDEO Nevjerojatan slučaj iz Slavonskog Broda: Izmislila staž pa 17 godina primala mirovinu!

Ključne riječi

Komentara 17

AC
accusator
09:31 04.06.2022.

Utamničiti i ključeve baciti. Sto razloga možeš naći za taj nesretni trenutak udara, al da poslije toga pobjegneš ko zadnja .... kukavica

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:25 04.06.2022.

Velike su mogućnosti hrvatskog pravosuđa i vlasti da ubojica koji nije niti stao kako bi pomogao žrtvi ne provede niti dan u zatvoru.

Avatar Idler
Idler
08:29 04.06.2022.

No, no....ak ni iz "ugledne obitelji" pospravit ga iza gitrih na dulji rok !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije