Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krenuo sa semafora i udario u stup

Zagreb: U teškoj nesreći u Vukovarskoj poginuo motociklist

05.04.2009.
u 16:15

ZAGREB – Motociklist čiji identitet policija još nije utvrdila poginuo je jučer oko 15 sati u Vukovarskoj ulici.

Razbacani dijelovi motora, tenisica na jednoj, kaciga na drugoj strani, stravičan je prizor kojim je prekinut još jedan život. Kako neslužbeno doznajemo, nesretni motociklist krenuo je na zeleno, odmah počeo ubrzavati i zaletio se u rasvjetni stup.

– Krenuo je na zeleno i odmah na gas. Zadnji kraj ga je počeo zanositi i on se zaletio ravno u rasvjetni stup. Nije čak stigao ni zakočiti – ispričao je šokirani očevidac.

Policajci su na mjesto nesreće stigli za desetak minuta, kao i Hitna pomoć, no motociklistu nije bilo spasa.

– Čuo sam jednog čovjeka kako je ispričao da ga je vidio na motoru i pomislio kako ima odličnu kacigu, a sada je ona prepolovljena. Ne mogu vjerovati u ono što gledam. Stao sam da vidim što se događa i shvatio da stojim pokraj odbačene tenisice motociklista. Ovdje je sve u komadićima – rekao je jedan od očevidaca.

Oko policijske trake okupili su se mnogi motociklisti koji su se u tom trenutku zatekli na mjestu nesreće i građani koji su s nevjericom gledali u ostatke motora.

– Ovo je morala biti stvarno golema brzina. Ne mogu vjerovati da nije uspio iskontrolirati motor, čak ni zakočiti. Stup u koji se zaletio je krvav, mislim da će mi ova slika ostati vječno u glavi – komentirao je očevidac, inače dugogodišnji motociklist koji se nije želio predstaviti.

Očevid je trajao više od dva sata, a uzrok nesreće i identitet unesrećenog bit će poznati danas. Promet se zbog nesreće jedno vrijeme odvijao otežano.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije