Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća

Zagreb: U sudaru s automobilom poginuo vozač motocikla

motorist, motociklist
Jurica Galoić/Pixsell
15.06.2011.
u 20:20

Sudar se dogodio na raskrižju Horvatove ulice i Avenije Većeslava Holjevca u 19 sati.

Ključne riječi

Komentara 8

MF
medo fm
08:31 16.06.2011.

Vozači automobila,molimo vas prestanite nas ubijati,svaki dan pogine jedan motociklist,retrovitori nisu za ukras i popravljanje šminke,žmigavci nisu za to da auto veselije izgleda,polukružna okretanja se ne izvode zadnju sekundu bez žmigavaca,na cestu se ne izlazi bez gledanja,prednost se ne oduzimaa po principu moj auto je veći od motora pa mogu,u prometu treba GLEDATI ,pripazitwe molimo vas,vi ste u svojoj limenoj kutiji zaštićeni ,nas čuva samo dragi Bog.Hvala.

PU
pucirep
09:30 16.06.2011.

medo, zbog načina na koji se pojedini motoristi voze, automobili bi trebali imati šest retrovizora, periskop i posadu! Motorima i motoristima ni jedan zakon ne dozvoljava vožnju po crti između dva vozna traka, zaobilaženje i pretjecanje automobila po principu „…tamoo gdje ima više mjesta za prolaz…“, utrke od semafora do semafora, guženje na prvu poziciju na semaforu prdekalicama od 50 ccm koje budi neodoljivu želju da ga malo „poguram“ kad treba krenuti. Zapravo sve se svodi na to da su prometna pravila ista za sva MOTORNA vozila koja sudjeluju u prometu, prometne nezgode su svakodnevnica ali ih se odgovornim ponašanjem može svesti na razumnu mjeru i ograničiti na materijalnu štetu bez ljudskih žrtava. Tvoj vapaj „…vozači automobila, prestanite nas ubijati…“ je u najmanju ruku licemjeran, dragi Bog čuva i nas i vas jednako ali bi i sami trebali uraditi nešto na tom „planu“…

NE
nepotrebni
00:05 16.06.2011.

Nema nikakve kulture na cestama. Kao pješak morate molit i kumit da vas auti propuste na pješakom bez semafora, biciklisti nemaju staze, sablažnjavaju auto-vozače i pješake, a svaki drugi nema ni opremu za vožnju (pogotovo noćnu). Motoristi su posebna priča.. rijetko kada da vidite nekog normalnog. Uglavnom su ti normalniji rijetki, a ovi što turaju yamahe, suzukije i kavasakije, uglavnom sebi i drugima nose glave u torbama. Da ne kažem kako su nekulturni kada vam ispod prozora u pola noći nabije gas. A za pješake ni ne postoji crveno više. Ide se kad se hoće, glava u pod i boli ga briga. Čudo u tom našem prometu da je toliko i malo nesreća. Nigde kulture ni morala..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije