Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj vikendica

Zagorec teže govori jer mu je operirana čeljust

\'gradska 23.12.2008. Zagreb,Zupanijski sud u Zagrebu.Sudjenje generalu Vladimir Zagorec za kradju dijamanata. Photo:Antonio Bronic/Vecernji list\'
Antonio Bronić/PIXSELL
Autori: ija, mb
15.11.2011.
u 18:55

Davor Domazet Lošo, umirovljeni admiral, svjedočio je da se na kolegiju GS-a raspravljalo o vikendici Antuna Šporera.

– Na kolegiju Glavnog stožera raspravljalo se o obnovi objekata koje je oštetila Hrvatska vojska, pa je spomenuta i vikendica Antuna Šporera. Šporera nikada nisam upoznao, no kada se cijela priča počela vrtjeti po medijima, sjetio sam se tog sastanka – kazao je među ostalim Davor Domazet Lošo, admiral u mirovini, svjedočeći na zagrebačkom Županijskom sudu u nastavku suđenja Vladimiru Zagorcu i još četvorici, koji se terete da su MORH 1997. oštetili za 1,2 milijuna kuna.

Domazet je u svom iskazu objašnjavao i kako je HV-u bilo jako stalo da se ne našteti ugledu vojske pa su zbog toga na nekim, za obranu zemlje bitnim područjima, kao što su zaleđe Zadra i Slavonija, obnavljani objekti kojima se HV koristio i pritom ih oštetio. Među tim objektima, kazao je Domazet, bila je i Šporerova vikendica.

Zagorec, kojem je prije tjedan dana operirana čeljust, na upit sutkinje kazao je da se osjeća dobro, no dodao je i da teže govori. Čeljust mu je operirana u privatnoj stomatološkoj klinici (Remetinec u kojem izdržava kaznu nema stomatološku ordinaciju, op. a.), a operaciju je sam platio. S obzirom na to, pitanje je hoće li ovaj tjedan biti u stanju iznijeti obranu, što je bilo predviđeno.

Komentara 8

Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
21:19 15.11.2011.

Ne Zagorec ,već General Zagorec koji je dobio čin Generala jer je vozio Generala Tusa. Pušku nije nikada vidio osim u filmu Bitka na Neretvi

TO
Toni50
22:26 15.11.2011.

(Remetinec u kojem izdržava kaznu nema stomatološku ordinaciju, op. a.), Ali je zato remetinec u metropli hrvata i ponosi se svojom europskom kulturom tj. istim nivom kao i BIH sa svojim čućavcima !!!

SR
sta_reci
19:22 15.11.2011.

Ja ovog nebi drzala u zatvoru, nego na Trgu na stupu srama, ... od najsiromasnijeg geodeta dogurati do milijardera na racun drzave i drzavljana, u par godina, pa to trebas biti ****, to se nemoze naucit na fakultetu, to tii mora biti u krvi. General .. a nije jedini. Ni ostali ne zive od generalske place ili penzije, svi su neki tajkuni, menadzeri, vlasnici .. takvi nisuvodili rat za Hrvatsku nego .. ZNA SE.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije