Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićenja zbog droge

Zadranin i Zagrepčanka uhićeni s više od 20 grama heroina

policija
25.08.2010.
u 09:56

Od 30-godišnjakinje je oduzeto sedam paketića s oko 5,2 grama opojne droge heroin i vrećica s još oko 16,8 grama heroina.

ZADAR - Zadarska policija podnijela je kaznene prijave protiv 32-godišnjaka iz Zadra i 30-godišnjakinje iz Zagreba zbog zlouporabe opojnih droga.

- Od 30-godišnjakinje je oduzeto sedam paketića s ukupno oko 5,2 grama opojne droge heroin i vrećica s oko 16,8 grama heroina. Zbog sumnje na preprodaju opojnih droga oboje su jučer privedeni istražnom sucu Županijskog suda u Zadru koji im je odredio pritvor - istakli su iz zadarske policije.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar punkufer
punkufer
14:33 25.08.2010.

U zatvor s njima. Na duuuugo. A dug društvu da vrate radom u bolnicama u kojima umiru narkomani od droge i AIDS-a. Neka im mijenjaju posranu posteljinu i peru ih i neka gledaju kako to izgleda. Pa se možda opamete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije