Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SDP-u nezadovoljni listama
Povratak na članak

Zabrinuti u stranci: Milanović još nema recept ni za Plenkovića ni za Petrova

Jasne strategije nema, a nakon zadnje ankete, koja je pokazala da su se SDP i HDZ opet izjednačili, u stranci je zavladala mala panika.

Komentari 4

DU
Deleted user
16:37 02.08.2016.

Narodno/Lopovska kolaicija na čelu sa Milanovićem,Vrdoljakom,Beljkom ,Mesićem i Jambom je u slobodnom padu u duboku provaliju!

VL
BK
branko-kockica
16:52 02.08.2016.

Milanović ni ne treba ništa ni raditi, sav posao za jugoslovensku narodnu koaliciju im može odraditi Krešo Beljak zvani Pajser. Lep, mlad, odlučan, stamen, moderan, brz na jeziku, brz na šarafcigeru, jači od svake konkurencije, jači od svake brave, a ujedno tiši od svakog auto alarma....

VL
DU
Deleted user
16:49 02.08.2016.

U SDP-u panika, navodno će se na debatu moći pristupiti s položenim psiho testom i potvrdom o odsutnosti narkotika u organizmu! Baš grdo, i tak iznenada, ali eto izgleda da stariji vodnik O'Repić radi!

VL
SD
sdpesticid
16:50 02.08.2016.

milanović se uopće ne treba brinuti o hdz-u i most-u. uskoro će im dorh pokucati na vrata jer linić je dokazao da je bio praćen. - - SDP-ov disident tvrdi da je tu potvrdu on dostavio Saboru kada je krenuo u ponovljeni postupak. Prvi put je SDP-ova saborska većina zaključila da nije bilo nezakonitosti pa je Linić ponovno pokrenuo postupak. Kaže da je najprije od DORH-a tražio da odgovore jesu li dali nalog za praćenje njegove obitelji na što mu je stigao jasan odgovor da nije bilo nikakvog naloga. Naglašava da sve imaju kompletirano. Budući da sve već predugo traje, poručuje da se sada ni on ne žuri i čekat će novi saziv Sabora da saborski Odbor potvrdi zlouporabu policije i nezakonit rad. K tome, naglašava, očekivat će i posjet glavnog državnog odvjetnika koji to po službenoj dužnosti treba proganjati. Smatra da će vjerojatno novi saziv Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost raspravljati o tom izvješću. Linić kaže da je javnost dobro upoznata koliko je Milanović ismijavao njegove optužbe, a tadašnji ministar unutarnji poslova Ranko Ostojić i šef PNUSKOK-a Mario Bertina bili su u njegovoj službi. 'Mene se trebalo maknuti za Milanovićeve prljave poslove a la Veljko Knežević, njegov brat Krešo Milanović i da ne nabrajam sve ostalo', optužuje Linić. Kaže da će to polako sada sve izaći van.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.