Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedva preživjeli

Zaboravio spustiti rampu prije prolaska vlaka jer je bio pijan

staro pračno,sisak,rampa,hž
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/3
10.05.2012.
u 16:30

Policijska je istraga utvrdila da je 53-godišnji željezničar, koji je imao 1,48 promila alkohola, zaboravio na rampu

Pružni prijelaz između sisačkih prigradskih naselja Odre i Starog Pračna već je godinama velika prometna opasnost. Osim što je prijelaz nepregledan, bez nogostupa, bez rasvjete i neposredno uz raskrižje, jedan je od rijetkih na kojem se rampa spušta i diže ručno. U nekoliko navrata tragedija je izbjegnuta za jedan metar ili sekundu.

Posljednji se slučaj dogodio prije dva tjedna kada je mještanin Starog Pračna sa suprugom i djetetom u autu prošao preko pruge na kojoj rampa nije bila spuštena te u posljednjoj sekundi izbjegao nalet vlaka. Policijska je istraga utvrdila da je 53-godišnji željezničar, koji je u krvi imao 1,48 promila alkohola, “zaboravio” spustiti rampu pa je kazneno prijavljen. Mještani govore da to nije prvi slučaj.

– Sličan se slučaj dogodio mojoj majci koja je biciklom već prošla preko pruge kada ju je iznenada odbacio vihor jurećeg vlaka – kaže N. Bogojević.

Ključne riječi

Komentara 12

AU
Augustiner
17:07 10.05.2012.

bitno je da oni dobiju otpremninu kad dobivaju otkaze i idu u pemziju da si može kupit stan!!

LE
lepiCane
17:13 10.05.2012.

Da mi se nedaj Boze to desi da jedva izbjegnem vlak zbog ovakvog nemara,nakon sto bi dosao sebi, izdeveto bi ***** koji radi na toj rampi da bi mu od batina sav taj alkolhol u krvi ispario taj moment!

EC
el commadante
20:35 10.05.2012.

Ma državna služba je zakon. Tip non stop \"u******an\" i niko mu ništa nemože :))).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije