Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabočki HDZ

Zabočki Gradski odbor HDZ-a nakon dr. Fureša izabrao Gereka

alen gerek
18.05.2010.
u 18:05

Novi predsjednik zabočkog HDZ-a je Alen Gerek koji je najavio da će se u radu naslanjati na mladi i obrazovani kadar koji će raditi uz iskustvo starijih članova

Alen Gerek, predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a u Gradskom vijeću Zaboka, izabran je za novog predsjednika zabočkog Gradskog odbora HDZ-a. Nakon ostavke svog bivšeg predsjednika dr. Rajka Fureša, Gradski je odbor na temelju Statuta stranke između svojih redova izabrao novog predsjednika, s kojim nastavlja sa svojim radom. Gerek je najavio da će se u svom radu oslanjati na mladi, obrazovani kadar, koji će, uz savjet i iskustvo starijih, pokazati da stranka ima snage i želje promijeniti sadašnje stanje u gradu.

– Pozitivno gledamo prema budućnosti, uz zajedništvo i kvalitetne ljude ostvarit ćemo projekte koji će pridonijeti boljem životu svih nas u gradu Zaboku – rekao je Gerek.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
22:23 20.05.2010.

Tko zna ? Možda je napokon Hanžek dobio oporbu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije