Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakov superpaket

Zabavite se i osvojite nagrade uz Večernjakovu enigmatiku

Večernjakova enigmatika
VL
17.06.2015.
u 15:33

Osvojite bogate i vrijedne nagrade poput smartphonea i poklon-bonova

Osmosmjerkama otkrijte neke nove pojmove i proširite znanje rješavajući križaljke. Za ljubitelje brojeva pripremili smo hrpu numeričkih mozgalica poput sudoku, saća, kakura i obogatili stranice megasudokuom. Naš junak Nipper i dalje pokušava ostvariti najbolje rezultate da postane zvijezda. Osigurajte svoj primjerak zabave na čak 72 stranice za samo 5 kuna uz Večernji list već u petak, 19. 6.

Najvredniji osvajaju ALCATEL ONE TOUCH IDOL X koji vam daruju Mobis i Večernji list. Tanak dizajn od 6,9 mm skriva 13,1 MP kameru i 5-inčni FullHD zaslon koji omogućuju da uhvatite i prikažete najbolje trenutke te ih podijelite na društvenim mrežama putem vrhunske 4G mreže. 2GB RAM memorije i četverojezgrenim 1,5 GHz procesorom pobrinut će se za brz i siguran rad. Imajte i vi svoga idola! Algoritam Profil Mozaik donosi idealan poklon za svakoga, dvije darovne kartice od 200 kuna. Sve možete zakuhati i začiniti po recepturi bajkovite kuharice BARBIERI u kompletu od 3 knjige za najukusnija jela.

Potražite na svim kioscima u petak 19. 6. Večernjakov superpaket: Večernji list + Ekran + Večernjakova enigmatika za samo 12 kuna i osvojite neku od ovih vrijednih nagrada.

Svi Večernjakovi pretplatnici mogu svoju omiljenu Enigmatiku primati i na kućnu adresu za samo 5 kuna po primjerku. Pretplatite se na broj 01-5540-999 ili pošaljite mail s naznakom "Enigmatika" na pretplata@vecernji.net i uživajte svaki tjedan uz svoj omiljeni zabavno-enigmatski prilog!

Foto: VLm

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije