Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sveti križ začretje

Za vrijeme Bozanićeve mise iz crkve uzeli videoprijemnik

Josip Bozanić
Pixsell
17.11.2013.
u 13:38

Iz crkve Uzvišenja Svetog Križa otuđen digitalni prijemnik, koji je služio za prijenos kateheze zagrebačkoga nadbiskupa

Tijekom vikenda na širem području Zagorja je policiji prijavljeno nekoliko teških i drskih krađa i provala. Provaljeno je u crkvu Uzvišenja Svetog Križa u Općini Sveti Križ Začretje, iz koje je ukraden digitalni videoprijemnik, koji je služio kako bi vjernici uživo pratili katehezu nadbiskupa Josipa Bozanića.

U mjestu Tugonica kod Marije Bistrice provaljeno je u obiteljsku kuću. Vlasnik 53-godišnjak ostao je bez zlatnog nakita, vrijednog nekoliko tisuća kuna.

U Malom Bukovcu kod Mača nepoznati lopov ušao je u spavaću sobu te vlasnici, 76-godišnjoj ženi, ukrao nekoliko tisuća kuna.

Komentara 4

Avatar Leonidas
Leonidas
20:55 17.11.2013.

Uffff , što sam im radio , a radim i dalje . Čak mi je i policija par puta kroz prste progledala . A tek jehove , oni su puni ko brod .

Avatar Leonidas
Leonidas
20:49 17.11.2013.

Bravo dečki , kad sam bio mlađi , niti jedna biskupija nije bila sigurna . Bilo je para ko blata . I nisam imao grižnju savijesti . Od njih ukrasti nije grijeh . Dalje tako .

LU
lutomirski
20:45 18.11.2013.

super,mozda je to on sam napravijo i onda prijavijo, ovi popovi nisu vise pouzdani..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije