Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA DELEGACIJE
Povratak na članak

Za VIP putnike luksuzni saloni u sklopu zračne luke

Na putničkom terminalu zagrebačkog aerodroma tako je već uređen potpuno novi VIP salon, površine 210 četvornih metara, a na terminalu generalne avijacije pri kraju su radovi na proširenju i uređenju VIP salona koji će se prostirati na 410 četvornih metara

Komentari 5

DU
Deleted user
09:31 26.11.2019.

Mi moramo pokazati da smo bogata zemlja, neka to urede pošteno da se vidi da Hrvat ima i zna! Novac za liječenje djece od raka možemo uložiti u VIP prostorije, jer djeca će ionako umrijeti prije glasanja pa nema smisla trošiti na njih!

VL
KO
Kokoiduhovi
07:49 26.11.2019.

Da, da. Neka se zna; tko može VIP platiti, ima i pravo na VIP tretman. Zbog njega će se i javni gradski promet zaustavljati..sve, ako je VIP. Mi, koji i to plaćamo... već imamo tretman. I te kakav.

VL
Avatar Asterix
Asterix
10:27 26.11.2019.

Fino su političari sebi posložili život na račun dvonožnog stada.

VL
CV
CENZURIRANO_VL
08:02 26.11.2019.

Nema to veze sa delegacijama, vip salon su uobicajeni u svim europskim zracnim lukama. Razlika je jedino u tome da je ovo u Zagrebu toliko ocajno uredeno i da nema veze sa vipom niti luksuznim salonom....

VL
DU
Deleted user
12:50 26.11.2019.

Mi građani ćemo sve to platiti! Neka radi kumova firma, 8 milijuna je malo eura, ispod 20 milijuna eura ne treba ići u investiciju. Samo jedna fotelja za VIP salon u režiji HDZ-a košta 15 000 eur, stolić 45 000 eur, slika uf tu treba sa Mikijem vidjeti da se nešto iz zaklade prebaci! Fučkaš vrtiće i gladnu djecu, to je spika za sirotinju, mi se moramo isfuravati na jet set!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.