Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dirljiva priča

Za umirućeg fana organizirali projekciju novog filma Star Trek

jj abrams
Press Association/PIXSELL
02.01.2013.
u 15:19

"U tami" će biti prikazan tek u svibnju, no redatelj J. J. Abrams organizirao je privatnu projekciju za obožavatelja kojemu je ostalo samo nekoliko tjedana života.

Smrtno bolesni obožavatelj Zvjezdanih staza poželio je prije smrti vidjeti najnoviji film iz franšize  – "U tami", koji bi trebao biti objavljen u svibnju. Želju su mu ispunili redatelj filma J. J. Abrams i internetska stranica Reddit, piše Mashable.

Naime, upravo je na toj stranici na Božić objavljena priča pod naslovom "Molim vas spasite obožavatelja Zvjezdanih staza" koja je privukla puno pozornosti. Autor nadimka ideeeyut u tekstu objašnjava kako je njegov prijatelj Dan u 38. godini obolio od leukemije, a poslije je dobio i rak i iznimno rijedak tumor koji mu izjeda jetru. Sada ima 41 godinu i navodno mu je preostalo još samo nekoliko tjedana života.

Kako je hospitaliziran, Dan nije bio u prilici vidjeti najavu novog filma koja je u nekim kinima prikazana uoči projekcije "Hobbita". Priča je dirnula mnoge, pa je na internetu pokrenuta kampanja kako bi se svakoga tko može pomoći potaklo da Danu ispuni želju.

Akcija je urodila plodom – Abrams je nazvao Danovu suprugu i poručio da će omogućiti privatnu projekciju cijelog filma ili barem najave. Projekcija je na kraju organizirana 29. prosinca, o čemu je javnost obavijestio ideeeyut. 

– Pogledao ga je prije nekoliko sati i oduševio ga je. J. J. Abrams je faca. Kupit ću dodatnu kartu za Dana kad film izađe – napisao je na Redditu.

>> Trekerica iz Osijeka oduševila kapetana Kirka: Da sam bar Hrvat!

Komentara 1

MR
Mrzim_registraciju
16:34 02.01.2013.

Dirljivo, svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije