Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAĐENA U KADI

Za ubojstvo žene u Splitu policija sumnjiči njezina starijeg sina

Ilustracija
Ivo Cagalj/PIXSELL (Ilustracija)
05.10.2021.
u 22:56

Policija je u priopćenju navela da su na obavijesni razgovor priveli osobu koju sumnjiče za počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva

Osumnjičen za teško ubojstvo vlastite 60-godišnje majke, pritvorskom nadzorniku predan je 39-godišnji muškarac iz Splita.

Splitska policija priopćila je kako je utvrđena sumnja da je on tijekom noći 3. listopada 2021. u prostorijama stana na Mažuranićevu šetalištu u Splitu na okrutan način usmrtio 60-godišnjakinju. Žena je pronađena u tijekom nedjeljnog jutra mrtva u kadi, u kupaonici svoga stana.

Tijelo joj je bilo prekriveno opeklinama, a obdukcijom, koja je obavljena na Odjelu patologije splitskog KBC-a, utvrđeno je da je uzrok smrti gušenje u kadi punoj vode.

Iako isprva policija u svojim priopćenjima nije dala naslutiti da sumnja na počinjenje kaznenog djela, u ponedjeljak su priopćili da su na obavijesni razgovor priveli osobu koju sumnjiče za kazneno djelo teškog ubojstva. Neslužbeno se doznalo da je riječ o žrtvinu starijem sinu, koji je i pozvao policiju nakon što je navodno pronašao majčino mrtvo tijelo u kadi.

Što je rekao istražiteljima, nije poznato, ali nakon razgovora sumnja je pala na njega. Navodno je riječ o osobi koja je imala psihičkih problema. Također neslužbeno doznajemo da je mlađi sin nesretne žene trenutačno u zatvoru gdje služi kaznu zbog obiteljskog nasilja.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Cugam-Domoljubno
Cugam-Domoljubno
23:15 05.10.2021.

Saznanje da imaš Hrvatsku na kraju ipak ubija prave hrvatske obitelji koje ne uspiju pobjeći za Irsku ili Njemačku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije