Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vremenska prognoza

Za dio Hrvatske upaljen meteoalarm, od sutra nova promjena vremena

Zagreb: Sunce napunilo kafiće i glavni gradski trg
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
01.11.2022.
u 08:01

Najviša dnevna temperatura zraka zadržat će se uglavnom od 21 do 26 °C, u unutrašnjosti Dalmacije može biti i viša, a u područjima s dugotrajnijom maglom niža.

Danas nas čeka još jedan suh i neuobičajeno topao dan. Iskoristite ovo vrijeme, jer već sutra je diljem zemlje moguća kiša.

VIDEO: Za dio Hrvatske upaljen meteoalarm, od sutra nova promjena vremena

Ujutro i dio prijepodneva mjestimice u nizinama unutrašnjosti i na Jadranu moguća je magla i niski oblaci. Zbog guste magle za četiri je hrvatske regije za jutro upaljen žuti meteoalarm, zagrebačku, karlovačku, istarsku i osječku. U ostatku hrvatske očekuju se povoljni uvjeti. Slaba magla moguća je i na području Istre i Dalmacije.

Foto: DHMZ

Najviša dnevna temperatura zraka zadržat će se uglavnom od 21 do 26 °C, u unutrašnjosti Dalmacije može biti i viša, a u područjima s dugotrajnijom maglom niža.

U noći na srijedu očekuje se porast naoblake sa zapada. Malo kiše past će ponajprije poslijepodne u zapadnim i sjeverozapadnim krajevima zemlje, te na sjevernom Jadranu. Vjetar većinom slab, u drugom dijelu dana u Dalmaciji do umjeren sjeverozapadni.

Sutra nas očekuju nešto niže temperature, najniža na kopnu između 6 i 11, na Jadranu od 12 do 17. Najviša dnevna od 17 do 22, a na Jadranu između 20 i 25 °C. Usprkos lošijim vremenskim uvjetima, magla bi trebala biti slabija te nije upaljen meteoalarm za ni jednu regiju.

VIDEO: Od danas nova pravila za vozače, neposlušnima slijedi kazna

Komentara 2

Avatar kvasac60
kvasac60
09:14 01.11.2022.

Pogledam kroz prozor i vidim.Ovi svaki dan mijenjaju prognozu.

DU
Deleted user
09:38 01.11.2022.

Po novon meteoalarmi se pale za sve osim za standardnu atmosferu sa blagim lahorom. Meteoalarm zbog magle u jesen na kontinentu? Stvarno ekstremna i neočekivana promijena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije