Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krajnje neodgovorno

Za traktor zavezao gumu, zapalio ju pa vukao za sobom

Vatra livada traktor požar
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
14.04.2020.
u 12:39

Vatra se počela brzo širiti, a da ne dođe do još većeg požara pomogao je 44-godišnjak koji je u daljnjem paljenju spriječio 86-godišnjaka

Da se nekih navika, koliko god opasne bile, teško riješiti, čak kad vas na to i opetovano upozoravaju, svjedoči primjer 86-godišnjaka, koji je prijavljen zbog općeopasne radnje. Kako je priopćila PU ličko-senjska, kazneno je prijavljen jer je 10. travnja oko 12 sati sajlom za traktor zavezao gumu.

Gumu je zapalio, nakon čega se, kako kažu u policiji, nekontrolirano kretao livadom i palio suhu travu i raslinje. Vatra se počela brzo širiti, a da se ne proširi do autoceste A1 i obiteljskih kuća pomogao je 44-godišnjak, koji je u daljnjem paljenju trave spriječio 86-godišnjaka te ga je zadržao do dolaska policije. Stariji muškarac je tako dobio kaznenu prijavu, a mlađi zahvalu od policije jer je brzo reagirao i spriječio da se požar raširi.

Komentara 1

LI
liliZG
13:35 14.04.2020.

Starog pravac u ludaru.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije