Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Za to što nam život ima loš okus kriv je naš stari ocat, a ne novo vino

25.08.2023. u 11:53

Umjesto da sačuvamo u smočnici svoje duše ono što najbolje miriši, mi čuvamo razne otrove, posljedice svađa, uvreda, gubitaka, poniženja i mučenja

Ključne riječi

Komentara 1

MM
MMarko657
13:27 25.08.2023.

Još jedan prekrasan tekst. Samo bih dodao još jedaan pogled na temu, osim što u špajzi duše čuvamo samo ružne osjećaje, onda kada se hoćemo nadograditi, popraviti, oplemeniti, to hoćemo odmah, s jednim proizvodom kupljenom na jednom mjestu, jednom "samopomoć" knjigom, jednom bočicom "eliksira", jednom inekcijom, jednom operacjom, društvo bismo obnavljali jednim prosvjedom i konačnim svrgavanjem neistomišljenika (zaostalih u prošlosti) ili jednim "umjetničkim" djelom (filmom na primjer).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije