Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslastice u Zadru

Za Sealov koncert karta je 220, a za Natalie Cole od 200 do 400 kuna

'Seal and Heidi Klum at the 52nd Annual Grammy Awards, held at the Staples Center in Los Angeles, CA, USA on January 31, 2010. Photo by Lionel Hahn/ABACAUSA.COM (Pictured: Seal, Heidi Klum) Photo: Pre
'Lionel HahnPress Association/Pix'
05.05.2010.
u 22:00

Oba glazbena spektakla održat će se u srpnju, no Turistička zajednica za ovo ljeto priprema još jedno veliko koncertno iznenađenje. Grad pomaže organizaciju, ali ne sufinancira koncerte

Svakim novim koncertom poznatih glazbenih imena Zadar postaje sve jači brend na svjetskoj turističkoj karti.

Zadar je, uz Dubrovnik i Opatiju, već postao hit turistička destinacija, a nakon gostovanja u srpnju britanske soul zvijezde Seala te Natalie Cole, ritam-blues zvijezde, zasigurno će zauzeti još prestižnije mjesto na toj karti.

Još jedno iznenađenje

Rekli su to jučer vodeći ljudi zadarske Turističke zajednice i Grada tijekom predstavljanja dvaju koncertnih spektakla što će se održati u srpnju.

– I Zucchero i Lenny Kravitz, a prošle godine i Jose Carreras, održali su nezaboravne koncerte pa ne čudi što je i ove godine Zadar prepoznat kao odredište za gostovanje megazvijezda poput Seala i Natalie Cole. No, to nije sve. Možemo slobodno najaviti još jedan glazbeni spektakl nakon što se uredi Trg Ivana Pavla II. – kazali su predsjednik Turističke zajednice Zadra Branko Ganzulić i zadarski dogradonačelnik Dražen Grgurević.

Istaknuli su da Grad, osim što će pomoći u održavanju koncerta, neće sufinancirati koncerte Seala i Natalie Cole. Seal će koncert u Zadru imati 14. srpnja ispred dvorane Jazine na Đilu, a karte, po cijeni od 220 kuna, bit će u prodaji već od sutra.

U prodaju će, kako je najavljeno, oko 6000 ulaznica, a cijeli koncert bit će, dakako, to spektakularniji pojavi li se u Zadru i njegova supruga, poznati njemački supermodel Heidi Klum.

Tajna cijena koncerta

Koncert Natlie Cole održat će se 23. srpnja na gradskome trgu, Forumu, a prostor za gledatelje bio bi jednak onome za prošlogodišnjega koncerta slavnoga tenora Jose Carrerasa.

U prodaju će tako od ponedjeljka oko 3500 ulaznica, a cijena će im biti od 200 do 400 kuna.

Organizatori koncerta Seala i Natalie Cole, Vlado Ivanković iz Lupe promotiona i Davor Žagar iz Koncertne direkcije Zagreb, unatoč tomu što ove godine zbog recesije nisu dobili pomoć Grada Zadra ističu da su uvjereni da je u oba slučaja riječ o koncertnim spektaklima te da su zato i pristali preuzeti sav rizik.

A koliko će ih stajati organizacija gostovanja poznatih glazbenih zvijezda u Zadru, jučer nam nisu željeli otkriti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije