Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUDA IDE OPORBA

Za pobjednički rezultat oporba mora ponuditi puno više rješenja od puke kritike HDZ-a

30.01.2022.
u 06:58

Na našoj političkoj sceni ne možemo očekivati jednog lidera oporbe. Danas ni lijevo-centristički blok, ni desni blok eventualno ojačan desnim centristima nemaju profilirane lidere i ta će se borba rasplamsati do izbora. Pitanje je i je li moguće da se u zajedničkoj koaliciji nađu različite ideološke stranke poput Mosta i Možemo

Ključne riječi

Komentara 49

SU
sudrana
08:19 30.01.2022.

oporba je jednako nesposobna kao hdz, a puno manje bi krali....

TE
Teig1
07:28 30.01.2022.

Dobra plaća, možda ministarska stolica,auto,dobijeni stan su jedne od mnogih popratnih pojava u cilju brige za narod,odnosno za strateške interese domovine. Ali izgleda ni birači nisu više tako providni.

CR
crocro
07:50 30.01.2022.

Što god da ponudite, kako god da se ujedinite, vama povratak na vlast ostaje samo san pomiješan s košmarima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?