Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanost

Za liječenje Božidara Šiška prikupljeno 800.000 kuna

obitelj šišak (1)
Foto: Privatni album
1/4
29.07.2013.
u 18:09

Božidar boluje od raka gušterače, no postoji nada – liječenje matičnim stanicama u „International Immunology Foundation“, njemačkom gradu Prienu, koje stoji 2800 eura po danu

U samo nekoliko dana za eksperimentalno liječenje Božidara Šiška prikupljeno je nevjerojatnih 800 tisuća kuna, javlja RTL. Akcija se nastavlja jer troškovi liječenja u Njemačkoj iznose 1,2 milijuna kuna.

Podsjetimo, Ivana i Božidar Šišak, bračni par iz sesvetske Sopnice,  u godinu i pol dana oboljeli su od karcinoma te su im životi prilično neizvjesni.

Božidar boluje od raka gušterače, no postoji nada – liječenje matičnim stanicama u „International Immunology Foundation“, njemačkom gradu Prienu, koje stoji 2800 eura po danu s tim da prvih 15 dana tek treba vidjeti kako će tijelo reagirati na terapiju.

Ivana (33) je za vrijeme druge trudnoće otkrila cistu na dojci te nekoliko mjeseci nakon poroda, lani u veljači, potvrđena je zlokobna vijest – riječ je o progresivnom tumoru hormonalnog porijekla koji je tada već metastazirao na kosti zdjelice, kralježnice, lubanje i potrbušice.

Promijenila je tri kemoterapije i njezina je budućnost neizvjesna, no bori se zbog svoje dvije djevojčice Gite (5) i Karmen (2).

Ivana i Božidar žive od naknade za bolovanje i pomoći sa socijalnog jer su morali obiteljsku tvrtku staviti u mirovanje, a svu ušteđevinu potrošili su na alternativne metode liječenja Ivane u proteklih godinu dana.

>> Dvije djevojčice mogle bi ostati bez mame i tate koji trebaju pomoć

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije