Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vukovar
Povratak na članak

Za direktora postavljen kum dogradonačelnika

S čela tvrtke smijenjen je Vlado Križan, kadar Željka Sabe

Komentari 13

SI
Sittingbull
14:22 14.10.2014.

Dakle počelo je sa kumovima i ostalom rodbinom. Nisam od njih ništa bolje ni očekivao. Ovakav scenarij možemo očekivati i u ostalim gradskim tvrtkama i ustanovama, a bogami i u gradu Vukovaru. Predlažu povećanje broja odjela a time i pročelnika sa 5 na 8. Tako se štedi i razvija grad. Puno je gladnih usta kojima je svašta obećavano prije izbora pa treba to zbrinuti. Tako to rade hadezeovci i starčevićanci.

VL
MA
marijofil
15:59 15.10.2014.

Ma kako li nam je samo država toliko u banani kad su svi HDZ-ovci tako sposobni? Da su barem upola sposobni kako neki (plaćeni) komentatori tvrde bili bismo bogatiji od Švicarske

VL
LI
Livi
16:07 15.10.2014.

Naravno, taman bi trebali ostati svi oni koji su drzali stolicu Sabi i koji su igrali "zikino". Kao sto je bila cistka kadrova od cistacica pa sve do direktora kad je Kukuriku dosla na vlast, zar treba ocekivati da ce svi oni ostati na svojim polozajima! Sve dok se u Hrvatskoj ne donese zakon da ljudi u administraciji ostaju bez obzira tko je na vlasti, dotle ce ostati ovakvo stanje.

VL
LO
Lozina
19:15 14.10.2014.

Ko je rekao da HDZ nije isti kao SDP ? pojavila se u gradskoj vlasti stranka slicna HNS koja je sa malo članova preuzeal gradsku firmu ,a polako će preuzeti i poglavarstvo , grad vodi Marijan Pavliček ,a iluzije suije su da Ivan Penava vodi grad . HDZ je svoje biraće prevario . zapitajte se kad HDZ nema svojih kadrova kava je to stranka ? za 3 mjeseca nista nisi napravili osim kuma smjetili . jako je zanimljivo kako je novi direktor uspjesan bio u privatnom sektoru ali ne navode firmu gdje je radio da javnost zna . Priča se da je radio u Herbosu u osijeku ali Herbos je otišao u stečaj . ZAR U VUKOVARU NEMA KADROVA KAD IZ OSJEKA SE DOVODE ??????????

VL
MJ
mario.jelinicki
21:34 15.10.2014.

ni milijun zaposlenih kumova ne može nadmašiti sav kriminal koji se događao za vrijeme gradonačelnika Saboa iliti Sabe...krenite od Komunalca gdje je svoju vlastitu ženu postavio za šeficu bez ikakvih referenci...curu od svoje kćerke je postavio za ravnateljicu knjižnice, daa ne nabrajam dalje...ne podržavam nikakva zapošljavanja preko veze, ali za ovog čovjeka čak i lokalni SDP-ovci govore da će napraviti rezultat. a s vremenom ćemo vidjeti jel to stvarno tako...daj Bože jer je Komunalac na samom dnu...

VL
LO
Lozina
21:25 14.10.2014.

iz Werkosa niko sposoban ne ide u ne sigurnu firmu , direktor moze biti 4 godine ,a mozda i par mjeseci sve zavisi od politike . dr.A-Starčević stranka je pokazala građanima Vukovara ko je glavni u gradu .

VL
CL
clarissah
21:09 14.10.2014.

Dečko je Vukovarac, postigao velike rezultate u privatnoj uspješnoj firmi Werkos, kažu da je vrijedan i pošten i jedva čekam vidjeti ga na djelu u Komunalcu. A najviše me veseli što će djelatnici tvrtke Komunalac konačno početi nešto raditi, da bar tako bude i u ostalim gradskim tvrtkama i odjelima. Samo naprijed, trebalo bi u sve gradske i državne tvrtke dovesti ljude iz privatnog sektora, to je jedino rješenje.

VL
SI
Sittingbull
21:49 15.10.2014.

Za mene direktor u gradskoj tvrtki mora biti prije svega fakultetski obrazovana i dokazano sposobna osoba. Mora imati neke rezultate. Ovaj kum - direktor ima višu školu. O čemu mi pričamo.

VL
IV
ivanko7
12:53 15.10.2014.

svaka čast !!! Čovjek dolazi iz privatne firme s veće na manju plaću, u nesigurnu situaciju sa milijardu problema i s bremenom kumstva na plećima. nadam se da će izdržati sve pritiske i pokazati svima kako se radi. u Werkosu je to dokazao ! samo naprijed...a ovi koji plaču za bivšim direktorima koji nisu znali kompjutor upaliti jer ga u uredu nisu ni imali neka se zamisle da li su to realni komentari ili je to pod utjecajem sveopćeg stanja u našoj državi, a to je ajmo odmah pljuvati po svima . dovoljno mi je samo kada pogledam koliko su pismeni...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.