Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Za 5000 eura 100 ilegalca pokušao prokrijumčariti u autobusu!?

Ilustracija
Foto: Pixabay
07.09.2020.
u 15:37

65-godišnjak je odveden pred suca istrage Županijskog suda u Rijeci koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor

Novac, odnosno konkretnije 5000 eura bio je motiv 65-godišnjaka za bez sumnje ako ne najluđe, onda najmaštovitiji pokušaj krijumčarenja imigranta. On ih je, kako se sumnja, pokušao autobusu, ilegalno preko granice prebaciti stotinjak, s tim da ih je, osam bilo skriveno u prostoru za prtljagu!?

Ova nesvakidašnja priča razotkrila se kada je policija autobus kojim je upravljao 65-godišnjak i koji je registriran za prijevoz 60-ak putnika 3. rujna oko 20 sati zaustavila u na autocesti kod Vrbovskog. Kada su pogledali u autobus, policajci su ostali šokirani, a 65-godišnjak im je kazao da je ilegalce, koji su prethodno iz BiH ilegalno ušli u Hrvatsku namjeravao prebaciti do granice sa Slovenijom.

Nakon što je uhićen 65-godišnjak je odveden pred suca istrage Županijskog suda u Rijeci koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
stric21
00:32 08.09.2020.

....naravno da nije za samo 5 000 eura .... naravno da mu ovo nije prva tura .... samo mu je ovo prvi put da su ga uhvatili ..... ..... oduzet mu domovnicu , putovnicu i osobnu i pridružiti ga grupi "doktora i inžinjera" .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije