Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'hvali se ustaškim podrijetlom'

Vulin reagirao na Milanovićeve izjave: 'On može biti predsjednik Hrvatske, ali ne smije biti na slobodi'

Aleksandar Vulin
Foto: Sergei Fadeichev/TASS Photo/Newscom Newscom/PIXSELL
1/3
25.08.2022.
u 10:50

- Ako u Srbiji postoji zakon, onda će protiv Milanovića biti podignuta optužnica za širenje vjerske i nacionalne mržnje - naveo je Vulin

Srbijanski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin komentirao je izjave predsjednika Zorana Milanovića vezane uz optužnice protiv hrvatskih pilota. 

Vulin je poručio da Milanovićevi napadi na Aleksandra Vučića "ne dolaze jer Vučić ima zločin na savjesti, nego zato što Hrvatska ima zločine o kojima Vučić nije htio šutjeti", prenosi Danas.rs.

- Ako u Srbiji postoji zakon, onda će protiv Milanovića biti podignuta optužnica za širenje vjerske i nacionalne mržnje. Čovjek koji se hvali ustaškim podrijetlom i pozdravlja progon Srba iz Hrvatske može biti predsjednik Hrvatske, ali ne smije biti na slobodi - naveo je Vulin. 

Predsjednik Milanović jučer je u Varaždinu, podsjetimo, istaknuo kako Srbija nema pravo dizati optužnice protiv hrvatskim pilota.

- Ja ne želim raspravljati o tome jer Srbija nema nadležnost. Mi možemo podignuti optužnicu protiv njihovog aktualnog predsjednika, ako budemo loše volje, zato što je divljao na teritoriju Hrvatske 1995., a ne na Petrovačkoj cesti, kao u pjesmi Branka Ćopića na kojoj su poginula neka djeca. Meni je žao zbog toga, ali za to ne mogu biti odgovorni hrvatski zapovjednici - kazao je Milanović.

Komentara 30

LI
Liberalčić
10:57 25.08.2022.

Ovaj Vulin izgleda ko miš iz ulja.

BO
Bojnik
11:28 25.08.2022.

Bijesnog psa dobro treba šipkom izlemati da shvati gdje mu je mjesto. To je Hrvatska uloga spram Srbije i EU. Mi znamo tko su ti barbari i nikako ih ne smijemo pustiti u krug civilizirani naroda.

SR
sršen
11:05 25.08.2022.

Samo da ovi balkanjezosi ne uđu u EU jer će musti novce i prodavati maglu. Želim im dugotrajno siromaštvo uz mitove Vulina , Vučića i Šešelja o srpskom svetu. Rusija će jako oslabiti ratom u Ukrajini i bit će SrbiSrbi jaki ko pile kad kaki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije