Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA PROVOKACIJA

Vulin o Krstičevićevoj izjavi: Mi jesmo dva različita svijeta, ja sam antifašist

26.04.2018.
u 18:37

Srbijanska vlada danas je ministra Krstičevića proglasila nepoželjnom osobom u Srbiji

Srbijanski ministar obrane Aleksandar Vulin odgovorio je našem ministru Damiru Krstičeviću koji je rekao kako su njih dvojica 'dva različita svijeta'.

– Želio sam ovim putem odgovoriti na izjavu ministra obrane Hrvatske gospodina Krstičevića koji je rekao da smo on i ja dva različita svijeta. Moram reći da je gospodin Krstičević u potpunosti u pravu. Mi smo dva različita svijeta. Ja pripadam svijetu antifašizma, ja sam antifašist – rekao je Vulin novinarima u Skupštini Srbije, piše Blic, a nakon toga više nije odgovarao na novinarska pitanja

Podsjetimo, srbijanska vlada danas je Krstičevića proglasila nepoželjnom osobom u Srbiji.

– Ja osobno nikoga nisam provocirao, ali mogu se nositi s njihovom odlukom. Institucije hrvatske države će zasigurno znati odgovoriti na ovu odluku – komentirao je odluku ministar Krstičević.

Komentara 145

ST
Stipan
18:48 26.04.2018.

Točno! Srbi su od četnika stvorili antifašiste . I Dražu isto. Mora im se priznati da su majstori o mutljaži, lažima i lažnim junacima.

DU
Deleted user
19:04 26.04.2018.

Slika i prilika antifašista,svakog dana kada se pogleda u ogledalu ponavlja:Ja sam antifašist,ja sam antifašist....I nitko mu ne vjeruje. Kod nekih ponavljanje nije majka znanja jer ponavljaju,ali ne nauče. Svaka nova izjava samo više govori o njemu.

KO
koraknaprijed
18:47 26.04.2018.

Bravo, ti si slika i zaštitni znak današnjih antifašista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije