Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radićeva pojačanja

Vulin i Crnković HDZ-ovi kandidati za dogradonačelnika/cu Osijeka

Kandidat za gradonačelnika Osijeka Ivan Radić održao je konferenciju za medije
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/2
20.04.2021.
u 13:15

"Radit ćemo na tome da Gradska uprava bude učinkovitija, da se na pojedine njezine akte ne čeka mjesecima, već da to bude što je moguće brže, efikasnije i jeftinije za građane", poručio je Vulin.

HDZ-ovi kandidati za osječke gradonačelnika Ivan Radić predstavio je svoje kandidate za poziciju dogradonačelnika. Radi se o aktualnom predsjednik osječko-baranjske Županijske skupštine Dragan Vulin i nezavisnoj kandidatkinji Jasenka Crnković.

Vulin je rekao kako HDZ-ov tim ima energiju, stručnost iz realnog sektora te znanje i iskustvo iz područja javne uprave, pa će stoga moći odgovoriti na sve izazove u budućem radu.Istaknuo je kako je gradu potrebna sveukupna digitalizacija, pojednostavljenje procedura, ubrzavanje rada Gradske uprave i cijelog gradskog sustava.

"Gradska uprava s gradskim tvrtkama mora biti okrenuta prema građanima. Radit ćemo na tome da Gradska uprava bude učinkovitija, da se na pojedine njezine akte ne čeka mjesecima, već da to bude što je moguće brže, efikasnije i jeftinije za građane", poručio je Vulin.

Crnković je istaknula kako će svojim znanjem i kompetencijama poticati poboljšanje svih segmenata života u gradu, a s obzirom da dolazi iz bankarskog sektora, posebice gospodarstvo te malo i srednje poduzetništva. Smatra kako Gradsku upravu treba usmjeriti kako bi bila brz, moderan i fleksibilan servis malom i srednjem poduzetništvu.

"Gradska uprava ne smije biti teret koji koči razvoj poduzetništva, jer jedino suradnjom toga sektora i Gradske uprave, koja mora biti otvorena u svim segmentima, možemo razvijati poduzetništvo kako bi bilo konkurentnije na tržištu", naglasila je Crnković.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
sambo
20:37 20.04.2021.

E moj Radiću, Vulin ti je desna ruka? Moglo je i bolje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije