Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bitka za vukovar

Vukovarski SDP-ovci vjeruju da je njihova stranka već izgubila taj grad

Željko Sabo
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
13.04.2014.
u 22:05

Sugrađani hvale Sabinu borbu protiv nacionalizma sa svih strana, a neki mu zamjeraju da nije radio dovoljno

Iako je vukovarski gradonačelnik Željko Sabo u svom prošlotjednom Facebook statusu posredno najavio neovisnu kandidaturu za gradonačelnika, u vukovarskom SDP-u i dalje ne žele komentirati planove za predstojeće izbore.

– Razgovaramo i još ćemo razgovarati o svemu. Javnost će na vrijeme biti obaviještena – poručio je predsjednik vukovarskog SDP-a Goran Bošnjak koji se već spominje kao mogući kandidat SDP-a za gradonačelnika. Uz njega tu su još i Danijela Stanković, dosadašnja dogradonačelnica, te Siniša Kukić. Obični članovi stranke misle da će Sabo, ako ne bude kandidat SDP-a, ići kao neovisan kandidat, ali i da stranku očekuje tada težak izborni poraz te da se već sada može reći kako SDP gubi vlast u Vukovaru. Sabin status izazvao je niz komentara sugrađana. Mnogi ga podržavaju i žele mu brz oporavak, ali i uspjeh na izborima. Podsjećaju na slike grada otprije nekoliko godina, odrađene projekte, hvale ga jer je bio spreman na razgovore i susrete s građanima te se borio protiv nacionalizma sa svih strana.

– Da vas nije bilo, naša djeca ne bi ni vidjela mora – napisala je Marijana Tubić Mery koja je pohvalila i uređenje grada. Među porukama i željama za brzo ozdravljenje tu je i ona u kojoj stoji da Sabo možda neće biti kandidat SDP-a na izborima, ali da će svejedno svi SDP-ovci glasati za njega. Komentirali su i građani koji ga ne podržavaju i smatraju da nije radio dobro posao gradonačelnika. Krešimir Rehak mu je napisao kako je danas u Vukovaru sve tako fino i divno da mladi i dalje napuštaju grad u velikom broju i iseljavaju se iz Vukovara. Poručio je i da će mu zbog optužnice za organiziranje ljetovanja za djecu Vukovara donositi banane u Remetinac.

>>Ako ode Sabo, odlazi i pola vukovarskog SDP-a

Komentara 25

KA
kafka
22:43 13.04.2014.

Nadam se da će u Vukovar doči zdrave snage.

IV
ivanvinkovci
22:45 13.04.2014.

Gospodine Sabo zelim vam da vam što češće ispada sapun u zatvoru. Po mogucnosti onoliko puta koliko ste novaca uzeli od siromasne Vukovarske djece. Glumili ste velikog šerifa u gradu ali na našu sreću došao je kraj... Nadam se da ćete završit kako zasluzujete...

DU
Deleted user
08:04 14.04.2014.

Vukovarski SDFP-ovci vjeruju? Da, ovaj put "vjera" je tim bezvjernicima potpuno nan mjestu. Sabo Željkec, "teolog" s diplomom "stečenom" za 300 eura, "teološki" je učinio sve da se ta "vjera" uvelike učvrsti u njima. Po tome je Sabo pravi vjerovjesnik,, nešto poput sv. Ćirila i Metoda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije