Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija na trzavice

Vukovarski HDSSB poziva na smirivanje tenzija unutar stranke

HDSSB
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
27.10.2016.
u 14:15

Navode kako je u demokratskom izbornom procesu lobiranje sasvim legalan i demokratski izborni postupak kod svih vrsta izbora ali i da tu nema mjesta ucjenama, prijetnjama i pritiscima

S obzirom na događanja unutar HDSSB-a proteklih dana vukovarska podružnica ove stranke oglasila se priopćenjem u kojem navode kako oni podržavaju inicijativu župana Osječko-baranjske županije Vladimira Šišljagića i gradonačelnika Belišća Dinka Burića da se u najkraćem roku održi Sabor HDSSB-a na kojem bi se demokratskim putem izabrao predsjednik i čelništvo stranke.

-Vjerujemo da su  i Dragan Vulin i Branimir Glavaš, kao nositelji lista na parlamentarnim izborima 2016. godine, imali najbolju namjeru da ostvare što bolji rezultat. Međutim na kraju smo polučili, ne loš rezultat, nego rezultat ravan debaklu.

Stoga pozivamo sve aktere ove priče da se smire tenzije i da se u interesu stranke, članova, simpatizera te glasačkog tijela HDSSB-a što prije održi izborni Sabor - stoji u priopćenju kojega potpisuju predsjednica vukovarske podružnice Slavica Jelinić i Damir Doroghazi, inače član predsjedništva HDSSB-a.

Navode i kako je u demokratskom izbornom procesu lobiranje sasvim legalan i demokratski izborni postupak kod svih vrsta izbora ali i da tu nema mjesta ucjenama, prijetnjama i pritiscima.

Komentara 2

Avatar johny21
johny21
16:12 27.10.2016.

nemojte se zezati sa Glavasom, garda ce vas stici!

SD
sdpesticid
18:03 27.10.2016.

nikada jadnija stranka slavoniju nije zastupala što je razvidno po mnogo čemu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije