Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog Luke Vukovar

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava uputio pismo premijeru Zoranu Milanoviću

Ivan Penava
Goran Ferbezar/PIXSELL
08.08.2014.
u 12:23

- Istovremeno, izražavamo i svoje nezadovoljstvo načinom provođenja prikupljanja ponuda i prodaje Luke Vukovar. Grad Vukovar, na čijem području se nalazi Luka Vukovar, teško može prihvatiti činjenicu da o privatizaciji tako značajnog gospodarskog subjekta saznaje putem medija, navodi se u pismu.

Poslije najava Vlade RH da se pokreće postupak privatizacije Luke Vukovar vukovarski gradonačelnik Ivan Penava uputio je pismo premijeru Zoranu Milanoviću i ministru pomorstva, prometa i infrastrukture Siniši Hajdašu Dončiću u kojem se izražava zadovoljstvo pokušajem pronalaženja strateškog ulagača koji će biti u stanju unaprijediti i razviti zaposlenost i iskorištenost kapaciteta Luke Vukovar.

- Istovremeno, izražavamo i svoje nezadovoljstvo načinom provođenja prikupljanja ponuda i prodaje Luke Vukovar. Grad Vukovar, na čijem području se nalazi Luka Vukovar, teško može prihvatiti činjenicu da o privatizaciji tako značajnog gospodarskog subjekta, djelatnosti od strateške važnosti za vukovarsko gospodarstvo i stanovništvo u cjelini, saznaje putem medija kao i da niti u jednom segmentu nismo bili konzultirani po pitanjima objavljivanja natječaja, planova razvoja, zbrinjavanja ili upošljavanja radnika. Pozivamo Vladu Republike Hrvatske i nadležno Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture na partnerski odnos u navedenom projektu kako bi isti bio realiziran na zadovoljstvo svih čimbenika zainteresiranih za budućnost Luke Vukovar, navodi se u pismu.

>> Turisti s dunavskih kruzera u Vukovaru potroše tek dolar - dva

Komentara 13

Avatar tajar
tajar
12:36 08.08.2014.

Uskoro će Milanović i gaće prodati, da zakrpa proračun.

HE
hercegovačkiponos
14:30 08.08.2014.

Znaju gadovi da im se bliži kraj... Nisu sve uspjeli uništiti, a naputak je bio jasan... Zato sada treba uništiti i dati podobnima još ovo malo što nam je ostalo. Nadam se da im neće poći za rukom pakleni plan... Evo i Yusipović bi htio da ostanemo bez zrakoplovstva, kao što reće jedan komentator, to ni Miloševiću nije uspjelo... Neće im uspjeti, narod će im se dogoditi. A tada bi moglo biti svašta.

IV
ivanbradvic
19:00 08.08.2014.

To je osveta SDPa što je izgubio izbore u Vukovaru na čelu s kriminalcem Sabom... Svi znaju da nema stvari koja se mogla dogodit da on nije imao svoj dio u tome... Penava zelim ti svu sreču u vracanju ugleda Vukovara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije