Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16.11.2023. u 09:10

Svim akterima podgrijavanja loše atmosfere Vukovarci su važni samo kada dođu izbori i kada očekuju da zaokruže njihovo ime ili njihovu stranku

Komentara 2

ST
StariSokol
12:25 16.11.2023.

A jesi li ti njih pitao pa da znaš kako im je i govoriš u njihovo ime. Kladim se da nikada nisu niti čuli za tebe.

MM
MMarko657
08:35 20.11.2023.

StariSokol i vi ste primjetili... u Vukovaru se, kao i svugdej drugdje u Hrvatskoj, u pravilnim razmacima događaju izbori, i Vukovare se kao i sve druge pita, i Vukovarci vrlo jano na izborima govore što hoće. Vukovarci su imenomi i prezimenom odabrali svog gradonačelnika. Imam dojam da su neki koentatori zapeli u sustavu u kojem su izbori bili farsa. Doduše, možda je to pokušaj da se malo abolira odgovornost građana i za sve loše stvari se nađe krivca. Hrvati bi se trebali suočiti s istinom: ako vam je loše u državi ili u loklanoj sredini... sami ste si krivi, sami ste si to odabrali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije