Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnik na Bingu

Vukovarac ima dva dana ili će ostati bez auta i 93.241,71 kunu

bingo
Arhiv VL-a
14.09.2011.
u 16:18

– Pretražite svoje džepove, provjerite listiće i potražite traženu potvrdu koja vam donosi ovaj lijepi iznos – poručili su iz Hrvatske lutrije

Nepoznati Vukovarac ima još dva dana da se javi Hrvatskoj lutriji ili će ostati bez 93.241,71 kuna i automobila WV Polo koje je osvojio u 29. kolu TV Binga. Listić je uplaćen 18. srpnja 2011. na prodajnom mjestu Tiska u Ulici Blage Zadre u Vukovaru, a broj je dobitne potvrde 50273-00149.

Na kiosku Tiska, gdje je uplaćen dobitni listić, i jučer je bila uobičajena gužva, a gotovo su se svi interesirali je li se napokon javio sretni dobitnik.

– Smatram da se taj dobitnik vjerojatno nikada neće ni pojaviti. Kad se nije pojavio u ovih dva mjeseca, sumnjam da će se javiti u iduća dva-tri dana. Moguće da je listić netko zagubio. Dobitnik će u ovom slučaju biti će Hrvatska lutrija – kaže Vukovarac Damir Kopić koji redovito igra Bingo.

– Nadam se da će se sretni dobitnik pojaviti jer ipak je u pitanju velik novac. Nadam se da je to netko kome taj dobitak i treba – dodaje Ivica Marković.

Inače, na kiosku gdje je uplaćen dobitni listić moguće je podići dobitke do 1000 kuna.

– Pretražite svoje džepove i novčanike, provjerite odigrane listiće i potražite traženu potvrdu koja vam donosi ovaj lijepi iznos – poručili su iz Hrvatske lutrije iz koje su se obratili medijima u potrazi za zaboravnim sretnikom.

Ključne riječi

Komentara 4

NO
nobadi
16:52 14.09.2011.

smrdi na mućku...

ZK
ZKaquila
18:01 14.09.2011.

A možda je dobitnik izmišljen, a novac ide u crni fond.

VE
velika
20:37 14.09.2011.

predlažem da neka stranka stavi da se loto može uplatiti do 19 sati (a ne kao sad do 17 i 30) moja teorija je da im tih nešto više od sat i pol treba da izvrte koje su kombinacije uplaćenee kako bi mogli manipulirati sa jack potom ako nije tako neka ostave uplate do 19....npr u drugim zemljama ako je izvlačenje u 19 i 15, uplate su moguće do 19....a rezultati se znaju tek sutra ....a kod nas se uplate prekidaju skoro 2 sata prije izvlačenja a rezultati se znaju u 10 min ....smrdii na HDZ i torbe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije