Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BAŠ MI JE ŽAO ŽIVOTINJE'

Završila potjera za vukom koji je isprepadao građane Vrlike usred dana? Jedan pronađen mrtav

Osijek: Vučica koja je tijekom zime pobjegla iz ZOO dobila je partnera iz Švedske
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/2
13.08.2022.
u 11:38

Iz šibensko-kninske policije potvridli su kako su dojavu o uginulom vuku zaprimili u 6.50 sati u subotu

Jučer je u Vrlici u Dalmatinskoj zagori snimljen vuk kako šeta naseljom. Samo dan nakon, građanin je zatekao uginulog vuka u Cviljanima, mjestu pokraj Vrlike. 

- Evo kako je završio vuk iz Vrlike. Na D1 u Cviljanama. Baš mi je žao životinje, odmah sam pozvao policiju. Mislim da ga je nešto udarilo - otkrio je mještanin za 24sata

Nakon snimke u potragu su se uključili i lokalni lovci, a ravnatelj zagrebačkog zoološkog vrta potvrdio je kako se radi o vuku.  Iz šibensko-kninske policije potvridli su kako su dojavu o uginulom vuku zaprimili u 6.50 sati u subotu.  Zasad nije potvrđeno radi li se o istom vuku, a provodi se očevid. Tajnik Lovačke udruge Svilaja Vrlika Ivan Milan smatra kako je to upravo taj vuk. 

-  Je sigurno taj vuk. Sinoć oko 23 sata bio sam tamo, prelazio je preko D1 nekoliko puta. Bio je dezorijentiran, vjerojatno ga je preko noći udarilo vozilo, no taj dio spada pod susjedno lovište i drugu županiju, pa vam više od toga ne mogu reći - smatra Milan. 

Mještanin koji je još jučer snimio vuka pokraj svoje kuće kaže pak da se ne radi o istom vuku.  - To nije taj vuk. Onaj od jučer ima bjelju njušku i malo je svjetliji, a i dosta mršaviji od ovoga sad - tvrdi mještanin.

>> VIDEO Pogledajte spektakularne snimke posljednjeg supermjeseca u 2022.

Ključne riječi

Komentara 2

KU
kuramela
12:12 13.08.2022.

Eto, njemu žao vuka, a koliko je ovaca taj vuk iskasapio o tom ništa.

Avatar Svračak
Svračak
12:57 13.08.2022.

Da nije potvrdio direktor zagrebačkog zoološkog moglo se raditi i o psu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije