Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon mokrenja na ulici

Vuco tvrdi da je video namješten, krivi zagrebačke medije jer su ga objavili

vuco
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/3
25.04.2021.
u 08:46

E, pa drago mi je što sam uspio dokazati kako u ovoj našoj domovini sve ono što je negativno i nebitno brzinom munje se širi, a afirmativno, lijepo, pozitivno nikako da ugleda svjetlo dana, izgovorio je Vuco.

Siniša Vuco, kandidat HSS-a za gradonačelnika Splita videom na svojoj Facebook stranici pokušava opravdati snimku objavljenu u subotu kako mokri na ulici Splita i izgovara: "Gradonačelnik piša". Tvrdi da je video namješten.

"Evo opet sam uspio dokazati s jednom namještenom snimkom kako svi mediji, naročito oni zagrebački, kada je ono negativno i nebitno u pitanju u stotinkama sekunde se mjeri brzina objave tog materijala, kada je u pitanju grad Split i ljudi, ovaj put ja. A kada pet dana, s balkona, govorim o programu Siniše Vuce za grad Split, afimativno za naše ljude, onda nisi dobar, naročito za zagrebačke medije. E, pa drago mi je što sam uspio dokazati kako u ovoj našoj domovini sve ono što je negativno i nebitno brzinom munje se širi, a afirmativno, lijepo, pozitivno nikako da ugleda svjetlo dana", izgovorio je Vuco.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar MK3
MK3
09:55 25.04.2021.

Pa ljudi, nije ukrao autoradio... Ništa, i Split dobio fontanu...

Avatar southman
southman
09:43 25.04.2021.

Još fa je usput ušmrkao par grama omao bi zicer dtugi krug !

TA
Tackrla
10:11 25.04.2021.

Primitivac i sirovina bez truncice kucnog odgoja. Ako je Split na to spao, tuga i jad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije