Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomahnitali četnik

Vučinić: Ispljuskao sam ga za zločine u Dvoru na Uni

\'cetniks_nnn_unu_190111\'
30.04.2011.
u 14:28

Ubio sam na stotine muslimana i Hrvata i strijeljao sam na stotine zarobljenika - rekao je Vučinić

BEOGRAD - Istina je da sam ispljuskao tog čovjeka kojega poznajem više godina. Likovao je nad mojom presudom, a budući je hrvatske nacionalnosti, morao sam mu na ovaj način odgovoriti za one zločine na Dvoru na Uni - rekao je beogradskim Večernjim novostima samozvani četnički vojvoda Siniša Vučinić (44)nakon što je jučer popodne u restoranu motela Minut između Novog Sada i Beograda "opalio" tri pljuske Beograđaninu R.M.(39).

Večernje novosti doznaju gda je Vučinić s grupom prijatelja ušao u restoran i kada je ugledao R.M. prišao mu je i uputio nekoliko pogrdnih riječi i to je preraslo u fizički obračun. Vučinić kojega je Šešelj proglasio "četničkim vojvodom" još 1992. zbog "zasluga" u zločinima u Hrvatskoj i BiH, u jučer je na novosadskom Višem sudu osuđen na tri godine zatvora zbog iznude 1,5 milijun dinara ili 15 000 eura od poduzetnika Zlatka Matušića iz Novog Sada, a u motel je došao "proslaviti" presudu. U ljeto 2009. Vučinić je najavio osnivanje Srpskog četničkog pokreta Republike Srpske.

- Za deset godina imat ćemo 100 000 obučenih četnika.Primit ćemo i muslimane i Hrvate ako nisu iz obitelji koje su okrvavile ruke srpskom krvlju od Prvog svjetskog rata do danas. Ako takvi dođu, makar kao turisti, svašta ih čeka. Nema više srpskih glava za bacanje - rekao je tada, a kada je uhićen zbog reketiranja hvalio se kako je ubijao muslimane i Hrvate.

- Ubio sam na stotine muslimana i Hrvata i strijeljao sam na stotine zarobljenika - rekao je Vučinić koji je promijneio nekoliko ekstremnih sprskih stranaka, među kkjima i JUL Mire Marković, a bio je i među onom šačicom zadrtih komunista i nacionalista koji su "branili" Slobodana Miloševića kada je uhićen 2001. godine

Ključne riječi

Komentara 58

OB
-obrisani-
23:07 30.04.2011.

30.04.2011. u 22:51h Booyaka620 je napisao/la: ++++++++++++++++++++++++ Za takve je najbolji jedan udarac toljagom ili buzdovanom!

DO
doktorica
14:05 01.05.2011.

ovaj zločinac slobodno šeće umjesto da je u Hagu....

JA
JackRussell
15:00 30.04.2011.

To su obično likovi jaki na riječima i poput svih Srba isfrustrirani činjenicom da imaju male pimpeke i da vole dečke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije