Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD PUTINA U SOČIJU
Povratak na članak

Vučić više ne može sjediti na dva stolca – ili EU ili Rusija

Ruski predsjednik primio srbijanskog kolegu, bio je to njihov već 17. susret, a Bruxelles pojačava pritisak na Beograd

Komentari 31

ŽE
Žegarni
10:07 05.12.2019.

Ulaskom srbije u EU Rusi dobivaju svoga igraca unutar EU struktura. Onda EU moze i direktno otvoriti svoju tajnu dokumnetaciju Rusima da ne bude nekih nesporazuma u prosljedjivanju preko Beograda. Jer je jasno da Srbi zbog ekonomije zele u EU ali simpatije imaju samo prema velikim zastitnikom Rusima.

VL
Avatar Bongozg
Bongozg
10:13 05.12.2019.

imati Srbiju u EU je isto kao i Tursku u NATOu

VL
HE
hr.eu
10:19 05.12.2019.

Srbiju će vjerojatno ugurati u EU ne bi li je "oteli" Rusiji, ali prirodni saveznik Srbije nije EU nego Rusija, time će EU dobiti trojanskog konja unutar EU i vječnog svađalicu i kreatora problema u jugoistočnoj Europi, taj otomanski mentalitet EU ne poznaje i gorko će požaliti ako ta isfrustirana balkanska državica, većinom nepismenog s tanovništva opijenog lažnim mitovima u cilje ekspanzije (krađe, agrsije) na tuđe teritorije, bude primljena u krug civiliziranih i kultiviranih država EU.

VL
Avatar southman
southman
11:10 05.12.2019.

Vidim ovdje mnogi misle da će Srbija u EU sa Vučićem na čelu ?? Naravno da hoće kao i BiH sa Dodikom !

VL
DU
Deleted user
10:02 05.12.2019.

Kolko se sjećam Jugoslaviji nije bilo loše kada je Tito sjedio na čak 3 stolca sa SADom, SSSR i svim trećim zemljama svijeta u pokretu nesvrstanih. Poanta politike je da budeš u odnosima sa što je može više država. Nema tu prijateljstva i ideologije, interesi i trgovina.

VL
Avatar Croatino
Croatino
12:07 05.12.2019.

Slika kaze vise od tisucu rijeci. Vucic ga gleda ko malo dijete cokoladu, a Putin se okrenio i vec ga zaboravio. Rusiji je Srbija jedini saveznik u "regiji", bez njih politicki i vojni utjecaj na jugoistoku europe pada na nulu. Tako i preko Dodika malo zakuhaju u Bih, da nebi i BiH bio dio NATO. A Vucicu i Dodiku u Srbiji i RS dobro dodje ta gluma Rusa, tako da je "win-win" situacija. Sve je to OK, al onda Srbija nema sto traziti u EU, EU neka digne carine na srbijanske produkte pa nek prodaju Rusima i Kinezima. Sretan put i mirno more!

VL
Avatar FalusBonus
FalusBonus
10:29 05.12.2019.

sjesti će on na nešto između oIo

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
10:51 05.12.2019.

Ne kmecite vtu po portalima . Mismo izgubili strasno puno stanovnika. Otisli u EU a vecina stanovnistva su mladi ljudi.Trenutno im je bolje ali kao narodu i drzavi jeste katastrofa kad se izgube mladi ljudi.Zemlja se prazni. Nekazem da nebii i Srbija isto tako i puno gore. Ali oni ce donekle sacuvat stanovnistvo. Gledajuc u buducnost ne pise nam se dobro.Samo kmecite tu Srbi Rade sa Rusima sa EU . Gledam tu puno njihovih kamiona po Bjelorusiji i Rusiji. Hvatajte se posla ne tu blejat skim ce oni i kako ce.Oni imaju bolje prijatelje od nas. Kod nas su sve neki umjetni prijatelji.

VL
AO
ante.oreskovic75
09:24 06.12.2019.

Čudno je da Srbi nikako da izaberu za vođu Srbina!Sve nekakve likove imaju koji ih koštaju ne samo ugleda nego puno više!Sada im je Bosanac,uz njega Šešelj,prije Milošević,dali su oni i niz drugih zaista Srbi koji vole Srbiju?U vrijeme Jugoslavije bilo je potajno pričamo : blago onom što Srbin imade ,Titu ,Kardelja i Moći Pijade!

VL
TR
tramontana
10:25 05.12.2019.

Kako je da je, njegovo šibicarenje prolazi.

VL
HB
HBPM33
09:56 05.12.2019.

Rusija. Hrvatska je poluprazna, a ako nas puste u EU, Srbija ce biti prazna. Jedina dobra stvar bi bila, sto bi nasim ulaskom EU kao lazni konglomerat, definitivno izdahnuo

VL
TO
Toni66
12:22 05.12.2019.

Vučić više ne može sjediti na dva stolca – ili EU ili Rusija koja ga je več jednom oslobodila od nacista u drugom sv. ratu Ima dobar izbor NATU=EU +Amerika koji su mu osvojili dio Srbije= Kosovo izbombali ga i i ponižavaju ga ili Rusija kao opcija . Može da bira ako mu vrate Kosovo spoje Srpsku republiku i daju ratnu odštetu onda zna da su i ovi #pošteni# pa neka izabere zaista .. Inače i kad je jako pijan nemože da pogriješi ... Tko mu je tko i kako ga i zašta drže .......

VL
DU
Deleted user
10:13 05.12.2019.

Opet nam prpagandu prodaju raznorazni hdz domovinski novinarcici s namjerom da zadrze zajednistvo hrvatskih ovaca u drzavi koju odavno vise nemamo. Srbija je svoja kao sto je uvijek bila. Imaju industriju i potencijal. Kad bi se uspjeli rijesiti utega proslosti i nenasjedati na provokacije, lako bi mogli postati regionalna sila. Mi im nazalost nismo ni do koljena jer nemamo nista osim konobarenja, sobarenja i taksiranja. Bili smo i ostali njemacki janjicari koji kokosare sa izbjeglicama itd itd . neda mi se dalje pisati jer nema smisla.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
10:44 05.12.2019.

Srbi imaju dobrog prijatelja za razliku od nas. Mismo se odrekli slavenski zemalja ai sami smo slaveni.Hocemo bit Iranci,Goti.Germani ili nesto drugo. Kod nas sve neki umjetni prijatelji. Francuzi.Englezi.talijani skojim nemamo bas nikakve veze ni u kulturi mentalitetu nicemu..Treba imati sa njima dobre odnose ali ne kvariti radi njih politicke odnose sa najvecom zemljom svjeta Rusijom uz to jos i slavenskom zemljom.Tako Ruzno pisemo o Rusiji.a ovdje prativ na TV u Moskvi gotovo nas ne spominju. Samo da nam se to ne razbije o glavu dodvarajuc se stalno Amerin.gadno zvuci Svatko vidi da jedna Njemac Fran.Ital Span zeli dobre odnose sa Rusijom.Dosadile im sankcije. Rece Ruski predsjednik mi ih nismo uvodili pa nek ih skida onaj koji ih uveo. Mi sigurno necemo. Rusi se okrenuli vlastoitom gospodarstvu farmerstvu itd. To im je bila kao pouka. Pa sad na Baltiku stotine kamiona pokvarene robe propada a mislili naskodit Rusiji.E moji domaci Amerikanci veci ste Ameri od svih Amera. Ali niste slusali sta sam prije pisa. Vidite Rus obavi i umrezi dva kontinenta sa plinovodom. SILA SIBIRA preko osam tisuca km dugacak. Pa Njemac SJEVERNI TOK pa TURSKI TOK za Austr Njemac Ital i dalje. Lova do krova za Ruse,A micemo Amer ukapljeni.Srbi imaju dobre politicare ostat ce sve na prici. Ovdje u Rus vidim sve puno Sloven bjele tehnike Farmacija Sport oprema. A sve vise vidim po putevima Srpski kamiona rade nesto Za razliku od nas samo malo Vegete po trgovinama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.