Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
2 -1°C
  • Toni66:

    Vučić: Srpska vojska napreduje, a to priznaju i - poštuju i Hrvati.. Dobro je dok nisu zavidni ili isprepadani ili još gore da krenu i oni u trku ili imaju ideju za naoružanjem svoje djece i unuka ( sa super ... prikaži još!super vidljivom eskadrilom pa da opet isprobamo tko tu u toj vještini jači sposobniji bez noževa od nas dvoje .. Naravno da se treba-mora i požuriti što brže više i bolje što prije dok se nismo naoružali i atomskim oružjem. ... Neće više biti to zamorno bala bala bala lajanje godinama mučenja ubijanja i žaljenja te odmaranju iii siluju u ratu a efekat slab samo malo zanemariv malo pogine-dio se poslije rodi a toliko puno branitelja i branioca i koljača i zločinaca se mora platiti ili hraniti u zatvorima , neke u logorima svega ima ...Sada po novome je kao u medenoj proizvodnji;(ratu isto ) ne manualno pojedinačno- skupo i pauze mjesecima kilavljenje pijanćenje dosada nego strojno precizno super brzo i jako efikasno gađanje se postiže masovni uspjeh ( Srebrenica) te se ostvari efekat zamisao rata ubij Hrvata a ti agresora .. OK treba ulagati puno love ali isplati se i te kako . Za radnike "građane" umirovljenike za 90% stanovništa na obje strane - strada jer to njega pogađa prvo financijski idiotski jako dugo mora balkanac delati da si to sve priušti ; potom idu pogodci i direktno u mozak dobro neki ostanu samo bez ruku nogu i djece kuće imanja i ovisno .. A neki poslje su u Hagu pa neka lde kvragu znam Bato to više nevrijedni za NATO !!!

  • cigrovski.darko:

    Srbiji dolazi trenutak u kojem će morati izabrati stranu. Država im je stravično podijeljena i koga god da izaberu drugi će zakuhati. NATO i Ameri radili su sistematičnije i potpisali sa Srbijom čitav niz sporazuma između ostalog i prolazu snaga ... prikaži još! kroz Srbiju. Sa druge strane Rusi imaju ljude na aerodromu Niš, u centru za izvanredne situacije, ali sa loše definiranim statusom.Ne treba uopće sumnjati da će Srbija izabrati Ruse i Rusi vrlo lukavo rade. S-400 je došao u Srbiju i neće im ga prodati, ali ne vjerujem da će izaći iz Srbije, nego će biti za ne daj Bože tu pod potpunom ruskom kontrolom. Obučili su im posade u Rusiji za Panstir i S-400, tako da odmah po potrebi mogu funkcionirati, budući da su Panstir i S-400 spregnuti sustavi .Ameri i EU će opet biti iznenađeni i uvrijeđeni, a Hrvati neće znati ni kako se praćkom gađaju avioni i kad im dođu do Beča, plakat će kao 1918. i 1945. godine.Ali ako padne dogovor velikih, svo srpsko naoružanje ode u staro željezo, a standard u jad i bijedu.

  • oo8787:

    Trebali bi i mi imati vođu koji se brine za obranu, zadnjih 15 godina HV je svedena na ostatke ostataka, a ostali samo napreduju, zemlja sa slabom vojskom je osuđena na slabu budućnost.

Još iz rubrike Vijesti

Dario Juričan
'ispovjedaonica'

Dario Juričan pokreće show ‘Gradonačelnik svemira’ na YouTubeu

Ilustracija
Mjesečna plaća

Bolovanje za koronavirus: Koliku naknadu možete dobiti za mjesec u karanteni ili izolaciji

8
Molitvene litije predvodili su mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije (desno) i mitropolit Onufrije (lijevo) iz Ukrajine
Molitvene litije

SPC u Crnu Goru uključio i Rusku crkvu iz Ukrajine