Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 11°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • Toni66:

    Vučić: Srpska vojska napreduje, a to priznaju i - poštuju i Hrvati.. Dobro je dok nisu zavidni ili isprepadani ili još gore da krenu i oni u trku ili imaju ideju za naoružanjem svoje djece i unuka ( sa super ... prikaži još!super vidljivom eskadrilom pa da opet isprobamo tko tu u toj vještini jači sposobniji bez noževa od nas dvoje .. Naravno da se treba-mora i požuriti što brže više i bolje što prije dok se nismo naoružali i atomskim oružjem. ... Neće više biti to zamorno bala bala bala lajanje godinama mučenja ubijanja i žaljenja te odmaranju iii siluju u ratu a efekat slab samo malo zanemariv malo pogine-dio se poslije rodi a toliko puno branitelja i branioca i koljača i zločinaca se mora platiti ili hraniti u zatvorima , neke u logorima svega ima ...Sada po novome je kao u medenoj proizvodnji;(ratu isto ) ne manualno pojedinačno- skupo i pauze mjesecima kilavljenje pijanćenje dosada nego strojno precizno super brzo i jako efikasno gađanje se postiže masovni uspjeh ( Srebrenica) te se ostvari efekat zamisao rata ubij Hrvata a ti agresora .. OK treba ulagati puno love ali isplati se i te kako . Za radnike "građane" umirovljenike za 90% stanovništa na obje strane - strada jer to njega pogađa prvo financijski idiotski jako dugo mora balkanac delati da si to sve priušti ; potom idu pogodci i direktno u mozak dobro neki ostanu samo bez ruku nogu i djece kuće imanja i ovisno .. A neki poslje su u Hagu pa neka lde kvragu znam Bato to više nevrijedni za NATO !!!

  • cigrovski.darko:

    Srbiji dolazi trenutak u kojem će morati izabrati stranu. Država im je stravično podijeljena i koga god da izaberu drugi će zakuhati. NATO i Ameri radili su sistematičnije i potpisali sa Srbijom čitav niz sporazuma između ostalog i prolazu snaga ... prikaži još! kroz Srbiju. Sa druge strane Rusi imaju ljude na aerodromu Niš, u centru za izvanredne situacije, ali sa loše definiranim statusom.Ne treba uopće sumnjati da će Srbija izabrati Ruse i Rusi vrlo lukavo rade. S-400 je došao u Srbiju i neće im ga prodati, ali ne vjerujem da će izaći iz Srbije, nego će biti za ne daj Bože tu pod potpunom ruskom kontrolom. Obučili su im posade u Rusiji za Panstir i S-400, tako da odmah po potrebi mogu funkcionirati, budući da su Panstir i S-400 spregnuti sustavi .Ameri i EU će opet biti iznenađeni i uvrijeđeni, a Hrvati neće znati ni kako se praćkom gađaju avioni i kad im dođu do Beča, plakat će kao 1918. i 1945. godine.Ali ako padne dogovor velikih, svo srpsko naoružanje ode u staro željezo, a standard u jad i bijedu.

  • oo8787:

    Trebali bi i mi imati vođu koji se brine za obranu, zadnjih 15 godina HV je svedena na ostatke ostataka, a ostali samo napreduju, zemlja sa slabom vojskom je osuđena na slabu budućnost.

Još iz rubrike Vijesti

Vampir iz Kringe
Praznovjerno vjerovanje

Glogovim kolcem u srce vampira? Ne, bio je to kolac u zarazu

PRIVEDENA JEDNA OSOBA

Krvavi obračun u Vrapču: Jedna osoba ubijena, druga ozlijeđena

5
OTVORENO

Zmajlović i Horvat se sukobili oko povlačenja novca iz EU: 'To je velika laž'

5