Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvanredno stanje u Srbiji

Vučić objavio nove drastične mjere: Zabrana kretanja, vojska preuzima granicu, bolnice...

17.03.2020.
u 20:49

Otkrio je i da će im Kina poslati ljude koji će im pomoći u borbi protiv koronavirusa

U Srbiji je proglašeno izvanredno stanje, a srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić otkrio je nove drastične mjere koje od sutra stupaju na snagu u toj zemlji.

- Od sutra u 10 sati u svim urbanim sredinama, apsolutno je zabranjen izlazak starijima od 65 godina. Mi vas hoćemo zaštititi, rekao je.  

Trgovine će, rekao je, otvoriti samo za umirovljenike, kako bi kupili potrebne namirnice. 

- Od sutra u 20 sati do pet sati ujutro uvodi se zabrana kretanja svima. Nitko ne smije na ulice osim onih koji rade treću smjenu i potrebnih službi - dodao je.

Također je najavio da od sutra vojska preuzima kontrolu nad svim graničnim prijelazima te sve bolnice.

- 35.000 ljudi došlo je iz inozemstva. Koronavirus došao je iz Italije. Beograd kompletan došao je preko Milana. Kazne će biti oštre za sve ljude koji budu kršili mjere samoizolacije - kazao je.

Otkrio je i da će im Kina poslati ljude koji će im pomoći u borbi protiv koronavirusa.

Inače, dosad su u Srbiji potvrđena 72 slučaja koronavirusa.

VIDEO Igor Rudan: Što svatko od nas može sada učiniti u borbi protiv pandemije COVID-19?

Komentara 122

5S
505.scrtom
21:59 17.03.2020.

A dobro a gdje je stvarno ta solidarnost, to zajedništvo te eu rupe pored toliko bogatih bahatih zemalja svatko gleda sam sebe jel to neki znak raspada ili kaj pa to je sramotno jer ako nije sad vrijeme za pokazati se onda neće bit nikada.

OC
octavian1
21:11 17.03.2020.

Hrvatska-Srbija 65:65

DU
Deleted user
20:59 17.03.2020.

Vučiću ili ti mali vuk, slušaj savjet; Kada vojsku pošalješ na ulice nemoj ih nikada više maknuti, pošalji ih na granicu. Stavi bodljikavu žicu i struju u nj. I nakon svega ovoga ostani izvan EU i uzmi si nazad Kosovo i Metohiju. Ako SVE TO NE NAPRAVIŠ TI SI GUBITNIK!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije