Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sastanak
Povratak na članak

Vučić i Žigmanov o rješavanju otvorenih pitanja hrvatske manjine u Srbiji

Ovo je bio drugi izravan susret srbijanskog predsjednika Vučića i čelnika DSHV-a Žigmanova. Prvi je bio u veljači ove godine.

Komentari 3

DI
Direkt
17:11 20.06.2018.

A Kolindin potez je veličanje ustašije. Bravo za Vučića.

VL
BH
Bunjevac=Hrvat
19:32 20.06.2018.

Hvala Bogu da se već nešto rješava i da se pokušavaju srediti ogromno problemi između dvije države.Zanimljivo je da na svaki dijalog Hrvatske i Srbije najviše vrište Bunjevci koji neće da budu Hrvati.Evo čim je Žigmanov primljen kod Vučića javio se neki "Bunjevac" iz Sombora,poslanik u Skupštini Srbije da ga ni manje ni više "kolju".Ustavri,vide da im je vrijeme prošlo i da će kao odbačena krpa koja više ne služi političkoj svrsi biti pušteni "niz vodu",slično kao kad pritisneš vodokotlić.

VL
BL
bljak007
14:52 20.06.2018.

Tko su oni da planduju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.