Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izribao ‘malog Slobu’

Vučić: Dačiću, ne veličaj Miloševića!

16.08.2016.
u 19:55

'Nije trenutak da se veliča Miloševića dva dana uoči posjeta američkog potpredsjednika Bidena'

Premijer Srbije Aleksandar Vučić na sjednici Vlade u ponedjeljak bio je ljutit i “izribao” je ministre Ivicu Dačića i Aleksandra Vulina zbog njihovih izjava o tome da je Haaški sud u osuđujućoj presudi Radovanu Karadžiću oslobodio Slobodana Miloševića krivnje za ratne zločine u BiH, objavili su jučer svi veći dnevni listovi u Srbiji koji su često percipirani kao mediji pod izravnim utjecajem premijera Vučića.

– Premijera je naljutilo veličanje Miloševićeve politike. Vučić je rekao da nije trenutak da se govori o Miloševiću dva dana uoči posjeta američkog potpredsjednika Joea Bidena i da se to može tumačiti kao provokacija – citira beogradski dnevni list Blic neimenovanog ministra.

I Večernje novosti i tabloid Kurir donose sličnu vijest iz neimenovanih izvora, no nije jasno je li riječ o iskrenoj Vučićevoj ljutnji ili daljnjoj propagandi, koja je započela na jednom ruskom portalu i nastavljena kad su isto tumačenje o tome da je Haag “oslobodio” Miloševića preuzeli ministri Dačić i Vulin.

>> 'Velika Srbija' u snovima: Vučić sluša EU, ali incidentni Vulin govori ono što premijer misli

Komentara 9

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
20:34 16.08.2016.

najbolje da podijelimo V.L. na dva dijela : vijesti i vesti

PO
pozornik66
20:21 16.08.2016.

Više je Srbski predsjednik u VL-U nego Hrvatski, jad jada

DA
Darko22
20:19 16.08.2016.

"Nije trenutak" ... što znači da će u budućnosti biti tog trenutka ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije